LEPŠA NEGO PRE: Pogledajte kako danas izgleda čuvena "Esmeralda"!

Lepa meksikanka je tih devedesetih godina prošlog veka bila melem za oči na malim ekranima, devojčice su želele da budu baš kao ona, a sve je zaokruživala njena tužna ljubavna priča, njeno slepilo, nesrećna ljubav, tako da se ni jedna epizoda nije propuštala...

(old_image)

Leticija Kalderon je ovog juna napunila 46 godina i kako mnogi kažu lepša je nego ikada pre. Možda zbog toga zbog toga što je nepopravljivi optimista i bez obzira na nedaće koje je snalaze u životu, ne odustaje i ide dalje.

Naime, Leticija je prošle godine javno priznala da se dugo borila sa zavisnošću od kokaina i da je bila na potpunom dnu, sa koga nije imala snage da se digne, sve dok joj najbolja prijateljica nije umrla bukvalno na rukama.
Možda zbog toga, a i zbog napornog snimanja i rada, Leticija je početkom ove godine rekla da razmišlja da se potpuno povuče sa snimanja serija i da nastavi da živi povučeno. Ipak, očigledno joj taj plan neće uspeti jer je paparaci konstantno prate, pa je tako njen život, posebno ljubavni, vrlo zanimljiv kako tabloidima, tako i TV gledaocima. Leticija ima novu ljubav, momka čije ime ne želi da otkrije, a koji je mlađi od nje nekih 15-ak godina.

(old_image)

Leticija i njen 15 godina mlađi dečko

Ipak, mora se priznati da je bez obzira na sve i dalje lepa, s godinama je dobila onaj pun i senzualan izgled na kome mogu da joj pozavide mnoge koleginice. Iako joj boja kose varira, najčešće se vraća proverenoj nijansi plave. Nama je vrlo lepa kao plavuša, šta vi kažete, da li je "Esmeralda" danas lepša nego pre?

(old_image)

Podsetimo se kako je izgledala nekada, Esmeralda i Hoze Armando u zagrljaju...

Autor: nadlanu

Pogledajte još