By-Pass u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu...

• 8. novembar - Novi Sad (CK13), gosti: dreDDup i Groteska, koncert počinje u 21.30h, cena ulaznice: 250 dinara
• 22. novembar - Beograd (Dom omladine), gosti: Stonebride, Wolfram i Baltazar; početak: 21h, cena ulaznice: pretprodaja 300 dinara, na dan koncerta 500 dinara
• 5. decembar - Lukavac, BiH (BBCC)
• 13. decembar - Pančevo (Apolo), gosti: Stonebride i Wolfram

By-Pass najavljuje da će uskoro biti potvrđeni novi datumi.

Album „Pustinjom“ je inače dobio pohvale od strane kritičara širom regiona, izdvajamo samo neke:

Možda najbolji regionalni alt rock/metal album ove godine uz Killed a Fox“. (terapija.net)

Ovo je album koji skladno oblikuje čula i zavređuje pažnju svakog ko je spreman da se prepusti toj uskovitlanoj zoni sastavljenoj od pulsirajućeg zvuka, svetlosti i dinamike koju nazivamo “Pustinjom”. (nocturnemagazine.net)

Ostvarenje za koje su se autori bestidno potrudili da zvuči em dobro u kompoziciji, a isto toliko i u aranžmanu, kao i da produkcijski ispadne kvalitetno po svetskim standardima. Zbog nedostatka negativne kritike, mogu samo da dam maksimalnu moguću ocenu“. (balkanrock.com)

Drugi album sastava By-Pass „Pustinjom“ sadrži 58 minuta kompetentne i posvećene svirke spakovane u 11 pesama. Snimljen je u studijima "Underground" (Novi Beograd) i "3x2" (Pančevo), produkciju potpisuju Vladimir Zdravković i Marko Jovanović Arthur, dok je za postprodukciju i mastering bio zadužen Geoff Pesche iz čuvenog Abbey Road studija u Londonu.

Nakon pesama „Nedelja“, „Ništa nije večno“ i „Pustinja“, koje su najavljivale album, sledeći, četvrti po redu singl sa ovog albuma je "Tvrđava".

Pogledajte video za singl "Tvrđava":

Album se u formatu diska može od 1. septembra kupiti u svim muzičkim prodavnicama u Srbiji, a dostupan je i u digitalnom obliku preko online servisa širom sveta (Deezer, iTunes, Amazon, Spotify, Google Play...).

By-Pass online:
Zvanični sajt, Facebook, YouTube, ReverbNation

Pogledajte još