Nadlanu preporuka: Sjajna mesta za provod tokom petka i subote!

Petak, 14.11.2014.

Betty BOOM band

Prvi put će zasvirati gostima Novog Bitefartcafe-a, te tim povodom najavljuju naročito dobar provod.

Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo. Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znaju, a niko drugi nema hrabrosti da ih svira.

AZAX SYNDROM @ THE TUBE

Na prvoj od nekoliko žurki koje će se održati u klubu The Tube, gostuje veliko ime trance scene, Azax Syndrom. Pored njega, DJ pult upotpunjuje domaća podrška DJ Aquapipe, DJ Sivi i DJ Albert. Tube će ovom prilikom biti posebno dekorisan u stilu prethodnih Goasapiens dešavanja.

Azax Syndrom dolazi iz Izraela i na Trance sceni je kao producent od 2003. a kao DJ se pojavljuivao još pre toga.

(old_image)

Bjesovi, Nafta i Assasins na Vračar Rocks festivalu

Posle uspešnog humanitarnog koncerta održanog proletos na Vračar rocks festivalu, Bjesovi se vraćaju u Centar za kulturu Božidarac u petak, 14. novembra!

U poslednje vreme su bili vrlo aktivni i snimili su još tri nove pesme - svoje viđenje hita „Godine prolaze“ Momčila Bajagića Bajage, „Užasno mi nedostaje“ Riblje Čorbe, na kojoj je gostovao Osman Ahmed iz Multietničke atrakcije, i pesmu sastava Tako, „Probudi se“, na kojoj je na klavijaturama gostovao Vasil Hadžimanov.

(old_image)

Ben Akiba comedy club & bar

Veliko otvaranje prvog kluba u Srbiji koji će nuditi kombinaciju teatra nove komedije, koktela, noćnog života i dnevne lounge ponude. Naš prostor se nalazi u Savamali, centru dešavanja u Beogradu.

(old_image)

Anatomija volje autorski projekat Miloša Sofrenovića na Maloj sceni Madlenianuma

Ovaj celovečernji plesni solo nastoji artikulisati dvosmernu vezu između muzike i pokreta, koja prevazilazi liniju reči. Koreograf inspiraciju nalazi u muzičkom nasleđu jednog od najvećih dirigenata 20. veka - Vilhelma Furtvenglera. Ovim celovečernjim solo projektom Sofrenović zatvara triptih solo radova "Three Seasons" započetim 2009. godine.

Subota, 15.11.2014.

Noć pozorišta u Teatru 78

Pozorište TEATAR 78 i ove godine priključiće se ovoj značajnoj manifestaciji, u kojoj učestvuje čak 24 gradova u Republici Srbiji, koji će, tim povodom, otvoriti svoje institucije kulture za publiku.

Povodom NOĆI POZORIŠTA, u pozorištu TEATAR 78 igraće se predstava „Pepeljuga“ koja će se održati u subotu 15.11. u 17h, uz popust od 50% na ulaznice.

(old_image)

Perpetuum Mobile

Oni su prava pravcata diva među bendovima ali u dobrom smislu te reči. Kada oni sviraju, sve oči su uprte u binu i počinje vreme za ples.

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. Međutim, vozaće publiku od osamedestih pa sve do najvećih hitova u ovom trenutku.

(old_image)

PAZI S KIME SPAVAŠ: Scena Akademije 28

Komedija zasnovana na do sada neviđenom konceptu prema kome je čitav tekst predstave sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama!

RENTAKULTURA: Poslednje utočište kulture

RENTAKULTURA je jednodnevna kulturna ekstravaganca, koja ima za cilj problematizovanje stanja na našoj kulturnoj sceni. Prvo izdanje RENTAKULTURE očekuje nas 15. novembra 2014. godine, u prostoru bivšeg Eurosalona, u ulici Kralja Milana 1, u organizaciji Udruženja građana Stvaraoci.

(old_image)

Bittersweet presents Oskar Offermann

KC Grad biće domaćin prve mistične noći u serijalu nazvanom ‘’bittersweet’’ koji ce Beogradu pružiti nesvakidašnji provod u izmenjenom prostoru Grada!

Uz posebno spremljen zvuk i hipnotišuću muziku vodimo vas na transcedentno putovanje na nepozatnu lokaciju. Kristijan Molnar, autor radijske emisije “Christallization” i perspektivni DJ kao pokretač ovog serijala pozvaće prijatelje i goste koje do sada niste imali priliku da čujete, a redovni su vodiči kroz noć najboljih klubova u Evropi.

(old_image)

Ekipa portala Nadlanu vam želi lep provod!

Pogledajte još