Majka osnovca tvrdi: Skinuli ga golog i tukli četkom

Ramiza Rustić (32), čiji sin A. R. ide u sedmi razred Osnovne škole “Rifat Burdžović”, tvrdi da dečak od septembra, otkad je prešao u novu školu, gotovo svakodnevno trpi torturu đaka, koji ga skidaju golog i tuku četkom za ribanje poda!

- Mog sina su učenici napali u svlačionici, skinuli mu pantalone i gaće, a onda ga udarali četkom za ribanje poda – kaže Ramiza iz Novog Pazara.

Ona dodaje da njenog sina svakog dana neko maltretira, a da je on povučen i fino vaspitan, kao i da je uspešan sportista koji osvaja medalje u karateu, tenisu i plivanju.

- Mi smo se na jesen preselili i morali da mu promenimo školu. U samom startu ga nisu prihvatili. Ja sam ostavila svoj broj telefona razrednom starešini i rekla da me pozovu ako bude nekih problema, ali nisu me zvali. Sasvim slučajno je jedan poznanik u čaršiji rekao: “Jaoj šta vam rade s detetom u školi svakog dana ga maltetiraju” – priča zabrinuta majka na ivici suza.

Nuisret Zuković, direktor škole “Rifat Burdžović Tršo” kaže da je ovaj učenik problematičan.

- Otkad je u septembru premešten u školu pravi probleme. Prvi je počeo da tuče decu kaišem, a onda je na času fizike tukao dete dijabetičara. Svaki drugi dan razgovaramao s njim i njegovim roditeljima. Za dva meseca dobio je šest slabih ocena – rekao je direktor Zuković..

Izvor: Kurir/Alo

Pogledajte još