Tanja Savić šizela u TLZP: Pobegla od bivšeg dečka koji je došao na probu emisije!

Tanja Savić nedavno je histerisala na probi emisije “Tvoje lice zvuči poznato” jer je tu bio i njen bivši dečko Darko Filipović. Naime, pevačica je vikala na organizatore emisije “Tvoje lice zvuči poznato” jer su pozvali prvu generaciju “Zvezda Granda” da budu gosti Banetu Mojićeviću, a među njima se našao i Darko sa kojim je pevačica nekada bila u vezi i kog ne želi da vidi.

Savićeva je došla na probu i u bekstejdžu ugledala svoje kolege, a pozdravila se sa svima osim sa Filipovićem.

- Tanja je ušla u prostoriju gde su sedeli Darko, Bane, Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, pozdravila se sa svima i izljubila sem sa Filipovićem.

Onda je bez zadržavanja otišla na scenu gde su bili organizatori i počela da viče: “Ne želim da gledam Darka”. Rekla je da joj nije jasno zašto su je doveli u situaciju da mora da deli prostoriju sa Darkom, koji je u proteklih mesec dana non-stop prozivao preko medija. Pokušali su da joj objasne da ona sa njim ne mora da komunicira da bi ona nastavila da im objašnjava da ne želi da bude na probama kada je i on tu, da će snimanje emisije nekako istrpeti, ali da ne želi pet dana da se sreće sa njim. Zahtevala je da joj se pomeri vreme probe. U jednom momentu naišla je Slavica, povukla Tanju sa strane i rekla joj da se kontroliše i da bude iznad situacije, da se postavi kao profesionalac.

Nakon razgovora sa koleginicom Savićeva je “povukla ručnu” i smirila se. Otišla je u kafić gde je sedela dok su Mojićević i kolege iz prve sezone “Zvezde Granda” probali tačku. Darko se ponašao sve vreme kao da se ništa ne dešava i uopšte nije reagovao - ispričao je izvor sa lica mesta.

Filipovićem je rekao:

- Nemojte ništa da me pitate za Tanju, ne želim da komentarišem tu ženu više. Što se tiče TLZP-a, šouu je odličan i lepo smo se zabavili, a verujem da će se naše imitacije dopasti i publici - rekao je Darko, dok je Tanja ostala nedostupna za komentar.

Tanja i Bane kao Zona i Mane!

Ove nedelje publika će imati priliku da Tanju Savić i Baneta Mojićevića vidi u ulozi Zone Zanfirove i Maneta Kujundžije. Njih dvoje oprobali su se kao glumci, a Savićeva je otpevala je i pesmu iz filma „Puče puška“. Bane se odlično snašao u ulozi Maneta, pa je, poput njega, sedeo u kafani, čašćavao plesačice novcem i ispijao rakiju. Iako je u filmu u ovoj sceni oko stola pevala Biljana Krstić, ovog puta producenti emisije “Tvoje lice zvuči poznato” osmislili su da Tanja, koja glumi Zonu zapeva na sceni. Žiri je dao samo pozitivne komentare, a publika je ovaj njihov nastup nagradila gromoglasnim aplauzom.

Izvor: Alo

Pogledajte još