Tri pravila stila koje svaka žena mora da zna!

Koliko god da vodite računa o svom izgledu ipak nije lako živeti po receptu žene koja je, sinonim za modu. Nije lako, ali nije ni nemoguće. Ova tri pravila će vam pomoći da izgedate super doterano i šik u svakoj situaciji!

Udobe ravne cipele sklonite i obujte moćne štikle

Modna ikona koja se od štikli ne odvaja ni na traci za trčanje, Viktorija Bekam, rekla je nešto što će razumeti samo one žene koje vole visoke potpetice: “Ne mogu da se koncentrišem u ravnim cipelama". Za samo jedan trenutak štikle će vas transformisati od obične devojke do vamp zavodnice. Još ako su crvene boje, zapaziće vas gde god da se pojavite!

Benetton

Igrajte na sigurne karte

“Nikada ne možeš biti nedovoljno doterana ili previše doterana ukoliko obučeš malu crnu haljinu” rekao je Karl Lagerfeld a ono što kaže "Šanelov" dizajner, ne dovodi se u pitanje. Kad god da se nalazite u nedoumici šta da obučete, obucite se onako da istaknete ono što volite na svom telu, bilo da su to noge ili struk.

Guess by Marciano

Začinite svoju kombinaciju

Bez pravih začina nijedno jelo nije dovoljno ukusno a isto pravilo važi i za modu. Koliko god da vam je toaleta sjajna, neophodan vam je jedan zanimljiv modni dodatak . Urednica magazina Vogue, Ana Vintur poznata po svojim velikim tamnim naočarima, visokim štiklama, glamuroznim krznima, bob frizuri i ledenom stavu ima recept kako da pobedite konkurenciju. “Ako ne možeš da budeš bolji od konkurencije, samo se obuci bolje!” Pa šta nam preostaje, nego da poslušamo damu od čijeg mišljenja zazire ceo modni svet.

Braccialini

U prodajnim objektima „Avenija Moda” i „Modiana” možete naći sjajne brendove:
Za nju: Guess, Guess by Marciano, Mexx, S. Oliver, Marx, Sisley, Comma, Dresd, Tom Tailor, Benetton, Corazon, Samoon, Betty Barclay... Za njega: Guess, Mexx, S. Oliver, Digel, Mayer, Lerros, Navigare, Benetton, Bugatti, Tommy Hilfiger,Tom Tailor; Za najmlađe: Benetton, Sisley, S.Oliver, Name it, Blue Seven i Tom Tailor.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.