ODLEPIO ZBOG DUGA: Bacio bombu u kiosk zbog 400.000 dinara!

Mirjana mi je dugovala pare. Radili smo zajedno u prodavnici nameštaja. Zatvorili smo lokal, ali smo nastavili da prodajemo nameštaj. Ostala mi je dužna oko 400.000 dinara. Smučilo mi se više da je jurim za pare i bacio sam na nju bombu.

Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, inspektorima ispričao Miroslav J. (51), koji je preksinoć bacio „kašikaru“ u trafiku u Žarkovu u kojoj je radila Mirjana K. (32). Samo pukom srećom, ona je uspela da preživi. Kako se pretpostavlja, bomba je pala ispod stolice, koja je zaštitila ženu od većih povreda. Mirjana J. smeštena je na ortopediji Urgentnog centra s povredama ruke i noge i nije životno ugrožena.
Mladić s kojim se Mirjana zabavlja kaže za Kurir da je Miroslav njegovoj devojci dugovao novac, a ne ona njemu.
- Prodavnica nameštaja u kojoj su zajedno radili bila je na Mirjanino ime. Radnja je zatvorena pre nekoliko meseci, a on je nekako uspevao da s njenog računa skida novac. Mirjana, u ovom trenutku, na ime PDV duguje veliku sumu novca. Upropastio joj je život. Pitajte ljude na pijaci u Žarkovu ko je on. Stalno se kockao, a nedavno mu je gazda stana dao otkaz i oterao ga. Nadam se da dugo neće izaći iz zatvora - kaže Mirjanin momak, koji nije želeo da mu objavljujemo ime.
On ističe da je Miroslav alkoholičar i da je duže vreme pretio njegovoj devojci.
- On nije normalan čovek! Pre nego što je bacio bombu rekao je Mirjani da ustane, da se pomeri u stranu i da mu okrene leđa. Ona nije ni videla kad je bacio bombu. Čula je eksploziju i samo pukom srećom je preživela - priča glasom punim gorčine momak povređene devojke.

U istoj zgradi u kojoj žive Mirjana i njen momak živi i sin Miroslava J.
- Otkako sam čuo šta se dogodilo, nisam mogao da spavam. Ne znam šta se desilo jer već neko vreme ne živimo zajedno. Imam svoju porodicu i to je sve što me interesuje - rekao nam je sin Miroslava J.
Inače, oni koji poznaju Miroslava J. kažu da je jednu nogu izgubio na ratištu i da nosi protezu.
Izvor: kurir

Pogledajte još