Ovo je anđeo koga je deda monstrum prebio na smrt! (FOTO)

Dragana Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre četiri dana, a pronađena je mrtva, bila je u vezi sa osumnjičenim za ubistvo Čedomirom Đ. (66) iz Zaječara.

Mrtva srednjoškolka pronađena je u šumi u okolini Negotina mrtva, a policija je na informativni razgovor privela odmah nekoliko osoba među kojima je bio i Čedomir Đ.

Istraga je pokazala sazanje pokazala da je osumnjičeni Čedomir Đ. na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu. Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo pa je došlo do svađe i tuče u kolima.

Policija je na osnovu tragova koji su pronađeni krenula u istragu koja ih je dovela do Čedomira Đ. On je u policiji na razgovoru prvo negirao da ima ikakve veze sa ubistvom, međutim u njegovom vozilu pronađeni su tragovi kose ubijene devojke, koji su poslati bili na DNK analizi i ukalpali su se sa tragovima sa terena, piše TV Best.

Izvor: Telegraf

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.