Pregazio Mariju pa nudio hiljade evra da neko robija umesto njega!

Vozač džipa Goran Šarac zvani Gogo (32), za kojim traga policija zbog gaženja Marije Milišić (28), nudio je po Novom Sadu nekoliko desetina hiljada evra onome ko preuzme odgovornost da je pregazio nesrećnu devojku.
Novosadska kriminalistička policija došla je do saznanja da je Šarac 1. decembra naleteo na Mariju vozeći „džip čiroki“ crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN. Inače, vozilo se ne vodi na njega, već na njegovu nevenčanu suprugu Tijanu C. (25) iz Sremskih Karlovaca, s kojom ima dete od godinu i po dana.
- Šarac je pre dve nedelje na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milišić, a zatim je pobegao s mesta nesreće. Posle njega, na nesrećnu devojku naleteo je taksista Stevan Carević (57) iz Novog Sada. Nakon pregledanih 300 džipova, došli smo do saznanja da je u nesreći učestvovao Goranov džip, kojim je on upravljao. Saznali smo da je on za ove dve nedelje pokušavao da nađe nekoga ko bi za veliki novac priznao da je pokosio tu devojku. Nudio je po gradu na desetine hiljada evra da neko robija umesto njega - kaže izvor Kurira.

Goran Šarac donedavno je živeo u Sremskim Karlovcima, a nakon toga se sa devojkom preselio u Novi Sad.

- Veoma je opasan i uvek je naoružan. Iza sebe ima debeo policijski dosije, a raspisana je i međunarodna poternica Hrvatske zbog razbojništva. U poternici MUP Hrvatske koju je izdao sud u Rijeci napisano je da je reč o naoružanoj osobi koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora. Takođe, on je i na poternici Interpola - objašnjava naš izvor.
Šarac je i kod nas poznat organima gonjenja. Dovođen je u vezu s teškim krivičnim delima, uvek uz pretnju i upotrebu vatrenog oružja.
Izvor: kurir

- Goranov brat od strica je poznati Mladen Šarac, koji je bio major Arkanove garde - kaže naš izvor i dodaje da je Goran donedavno držao kladionicu u Sremskim Karlovcima.

Policija poziva građane koji imaju informacije o osobi s fotografije da se jave na telefone 064/892-41-49 ili 192.

Pogledajte još