Nije omiljena na društvenim mrežama: Najveći gafovi Marije Mihajlović

U jednoj emisiji predmet podsmeha je bila njena neobična frizura, a tviteraši su bili više nego inspirisani istom. Najzanimljivije tvitove pročitajte OVDE.

Jedan od ne tako umesnih komentara na račun njenog izgleda osvanuo je u obliku slike i reči.

- Kad ukapiraš šta si sve pojeo danas, napisao je jedan od tviteraša, uz fotografiju koju možete pogledati OVDE.

Najnoviji gaf Mihajlovićeve je svakako napad na Baneta Mojićevića i Grand produkciju. Naime, Marija misli da je Mojićević preterano favorizovan, i tim povodom se oglasila na svom Facebook profilu:

- Bane je sjajan pevač i odličan imitator. Ali, nažalost, zbog ovolikog protagonisanja njega od strane TV Prva i Granda od mene će, ne svojom krivicom, unapred u polufinalu dobiti najmanji broj poena zato što smatram da sve ovo što ovde radite nije u redu prema drugim takmičarima. Izvini, Bane. Nije do tebe nego do tvojih sumanutih mentora, koji su naučili da ništa i nikog ne poštuju .

To je izazvalo burne reakcije kako Prve televizije tako i Grand produkcije, a najnovija informacija koja kruži medijima danas je to da će ova, ne tako popularna članica žirija, ako je sudeći po društvenim mrežama, biti kažnjena izbacivanjem iz šoua “Tvoje lice zvuči poznato”.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još