Mimi Oro pokušala da se opravda: Smeštaju mi da sam prostitutka

Vest da je starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, kako navodi “Blic”, uhapšena zbog prostitucije, izazvala je ogromnu pažnju, a da podsetimo, Živanovićeva je još u oktobru 2013, kada su se na sajtu jedne agencije za poslovnu pratnju, pojavile njene slike, demantovala priče da je prostitutka i najavila tužbe protiv svih koji to tvrde!

Pre više od godinu dana u medijima se pojavila priča o sajtu agencije za poslovnu pratnju, na kojoj se nalazio profil devojke po imenu Marinela, koji je predstavljen fotografijom Mimi Oro, i to istom onom koju je Mimi nešto ranije, postavila na svojoj Fejsbuk stranici.

Takođe, kako se navodi na ovoj internet stranici, Marinela pruža razne usluge muškarcima za sumu koja se kreće od 250 do 1.500 evra.

Živanovićeva je odmah negirala te glasine i objasnila da je taj profil lažan i da nema bilo kakve veze sa njom.

- Taj profil nema veze sa mnom, a to što je neko sebi dao za pravo i zloupotrebio moju fotografiju, za to bi trebalo, ako ima zakona, debelo da plati. Verujte mi da ću saznati i ko stoji iza toga. Dva dana se ceo Balkan smejao na pomen mog imena i nisam se ljutila ni na jednu od fora koje su izašle na moj račun i meni je to bilo simpatično, ali preko ovoga ne mogu da pređem. Zamolila bih sve medije i normalne ljude da ovu zloupotrebu moje fotografije ne shvataju ozbiljno, danas je jako lako nekome uraditi ovako nešto. Žao mi je što moja porodica mora da čita svakakve laži o meni jer je sve ovo već prešlo sve granice pristojnosti. Šale sam prihvatila, ali za svaku laž će morati da se odgovara - izjavila je tada Živanovićeva.

Telegraf/Blic

Pogledajte još