BRUTALNO: Taksista pretučen u Podgorici jer nije hteo da poveze pet putnika

Brutalan napad dogodio se u petak u samom centru Podgorice kada je grupa od pet mladića pretukla taksistu Borislava Bulatovića (59). Napad se dogodio oko 10 časova ujutro u Vučedolskoj ulici kada je Bulatović kao vozač “Alo taksija” došao da preuzme vožnju. Povod za napad bio je krajnje bizaran - taksista je odbio da u auto sednu petorica mladića nakon čega je, tvrdi, dobio udarac u glavu...

- Odbio sam da grupa od njih petoro sedne u auto, jer za takvu vožnju nemam dozvolu. Oni su i protiv moje volje krenuli da ulaze u automobil, ali ja nisam želeo da krenem. U jednom trenutku jedan od njih me je sa zadnjeg sedišta mučki udario u potiljak - ispričao je Bulatović.

Nakon toga, taksista je izašao iz svog automobila i krenuo da zove pomoć, ali je tada usledio novi, "brutalniji divljački talas udaraca".

- Svi oni izašli su iz auta, a potom krenuli da me udaraju čime su stigli. Bacili su me i nastavili da udaraju rukama, nogama. Samo sam čekao i molio se da prestanu - prisetio se taksista.

Bulatovića su, tvrdi, napadači tukli dva - tri minuta, a prestali su tek kada su stigle njegove kolege iz “Alo taksija”.

- Ne znam da li bi ih prepoznao, ali znam da su bili vidno alkoholisani ili drogirani. Ne mogu da verujem šta me je snašlo i to u centru grada - kazao je Bulatović.

Kaže da mu je u napadu polomljen nos, ali da ima i "dosta posekotina, modrica..."
Bulatović je juče operisan na Odeljenju maksiofacijalne hirurgije. Napadnuti taksista podneo je krivičnu prijavu policiji, a tokom izjave pokušao je da se priseti važnijih detalja kao i likova mladića koji su ga pretukli.

Policija je u petak popodne privela jednog iz grupe, ali je on izjavio da nema veze sa napadom već da je samo stajao sa strane. Nakon privođenja, policija je tog mladića pustila. Za napadačima se još traga.

Nadlanu / izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.