Nedeljni horoskop (ponedeljak, 12. januar - nedelja, 18. januar)

OVAN

Morate da pokažete svoje umeće, znanje, sposobnost. Lepo započinjete sedmicu. Povoljne prilike za saradnju, uspeh i novac. Pomoć i od kolega koji žele saradnju sa Vama. Možda će vas testirati koliko ste sposobni. Ako ste slobodni a želite vezu, sačekajte. Već naredne sedmice čeka vas jedan Lav. Oni u braku ili vezi, emotivno treba da nađu saglasnost sa partnerom. Često kritikovani da niste dovoljno osećajni. Početak nedelje je odličan za pomirenje. Zdravstveno ste napeti.

BIK

Bikovi iz sfere ekonomije imaju problem u kolektivu. Pokušajte da smirite tenziju. Vratite se na put koji vas vodi u promene. Novac zarađujete sasvim dovoljno. Emotivno ste neko ko pokušava da se stabilizuje. Dosta konflikta u samom odnosu sa partnerom. Skloni ste preteranoj kontroli voljene osobe. Partner vas neće previše slušati jer ima svoje mišljenje i težak je poput Vas. Ukoliko ste sami onda ljubav potražite na nekom dobrom mesti za druženje i izlaske. Nervoza, preterano prejedanje narušava zdravlje.

BLIZANCI

Imate viziju nekog novog posla. Dobro ste povezani sa brojem 12,14 pa će vam ti dani biti značajan za posao. Iskoristite ovu sedmicu tako što ćete stati iza svojih misli, planova. Stanje u braku često zna da bude dosadno i naporno. Morate nešto da menjate. Osoba sa kojom živite nema baš nešto preterano razumevanja za Vas. To je sasvim obeshrabrujuće. Nije vam lako kada to osetite. Ukoliko ste slobodni onda ste neko ko mnogo bira. Nadate se da će neko i Vama dopasti. Zdravstveno problem sa plućima, teško disanje.

RAK

Sreda je dan kada možete imati mnoge konflikte sa saradnicima, razilaženje u stavovima. Ako radite samostalno povedite računa o tom odnosu koji može biti čak duži period poljuljan. Emotivno bolje stojite. Dani puni ljubavi i strasti. Želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi. Verovatno je neki Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. Slobodni Rak će verovatno nekog već upoznati na poslu ili možda nekom putovanju. Zdravstveno manji problem sa pritiskom.

LAV

Saradnja sa Rakom ili Blizancima daje rezultate. Možete da zaradite preko drugih osoba. Niste raspoloženi sve sami da vodite. Morate promeniti takav stav, biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. Pokušajte da obuzdate sebe. Ukoliko nemate novac i posao, toliko manje ulažete u emocije. Emotivni ste željni da neko stane pored Vas. Već dugo nemate takvu osobu za sebe. Potrudite se više. Ljubav sa romantičnom Vagom vas može promeniti na bolje. Dobro zdravlje imate.

DEVICA

Razmišljate trezveno. Imate sve uslove da tokom nedelje napravite dobru komunikaciju sa vatrenim znakovima koji vam daju energiju i snagu za dobar posao. Sa sigurnošću očekujte dobar emotivni period. Nikad ne recite da ne verujete u ljubav. Verovatno vas je oduševio jedan Ovan. Nemate lošu energiju ljubavi sa njim. Pokušajte da ostavite iza sebe sve što je loše. To može da vam pomogne da stabilizujete misli. Smanjite stres, može ispasti problem sa tiroidom.

VAGA

Dobra nedelja za zaradu. Imate važne poslove sa strancima. Povoljne prilike za saradnju, uspeh i novac. Pomoć i od kolega koji žele saradnju sa Vama.Vi znate dobro da živite ako se dobro organizujete. Neće ništa da vam fali. Posebno što ćete još više razviti posao i privući saradnike. Dobra nedelja za osobe koje su tinejdžeri ili omladina. Zaljubljenost raste. Ne propustite priliku udvaranja jednog dominantnog Jarca. Za one koji već imaju staž u ljubavnoj vezi, potrebno je više otvorenih misli, osećanja. Razgovarajte što više. Obratite pažnju na čulo sluha.

ŠKORPIJA

Strelac i Lav se profesionalno dobro slažu sa Vama. Pokrenite nešto novo. Slušajte sebe i nećete biti u problemu. Dobro ste se postavili za ovu sedmicu. Znate šta hoćete. Imate sve šanse da se okrenete poslu o kom maštate. Škorpije u braku prezentuju hladan odnos prema voljenoj osobi. Morate popraviti raspoloženje, podići pozitivni nivo emocija. Slobodni Škorpijoni imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivno protresti. Važno je da ne preterujete. Čuvajte stopala, vene, venska cirkulacija oslabljena.

STRELAC

Budite spremni na nove izazove. Poslovno vam je potrebna dinamika. Vi volite i cenite svoje napore pa vam se to i vrati u životu posebno kroz novac. Možda ćete biti zaustavljeni od strane zavidnih osoba, da ne napredujete ali i tome ima kraj. Emotivno, preporuka vam je Vaga koja bolje komunicira i opuštenija je. Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaju snage da se suprostave kritici partnera. Oni koji imaju vezu, žele da uživaju u toj zajednici i biće zadovoljni i kući da ostanu. Obratite pažnju na raspoloženje.

JARAC

Vi ste organizator, operativac. Sve sami radite kao i uvek i bićete uspešni u tome. Posao koji ćete imati tokom nedelje biće neočekivan kao i veća zarada. Budite spremni na bolje dane koje treba da iskoristite. Mars u trećem polju će vas naterati da razmišljate kreativnije. Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite i Vi otvoreniji, manje razmišljajte. Baš ova nedelja će biti značajna, posebno za one koji su slobodni. Veza sa Blizancima biće od velikog značaja za vašu budućnost. Verujte sebi i svojim emocijama. Imajte više entuzijazma u sebi.

VODOLIJA

Sve šanse za dobar posao su pred vama. Pozitivno razmišljate. Spremni ste na svaki rizik. Niste tip osobe koja je baš preterano tolerantna ali vaše razumevanje i želja da nekoga posavetujete može da urodi plodom. Novac vam je otežanje od srede ali od petka je bolja situacija za sticanja finansija. Oni koji su u braku mogu očekivati od partnera neke nove predloge za bolji život, uređenje doma, stana. Kroz neku kreativnost, lični izum. Ako ste sami onda veze sa Devicom. Moguće povrede noge, uganuće.

RIBE

Balansirajte dešavanja. Osećate napor. Niste raspoloženi za neki preterani rad. Tražite način kako da izađete iz svega što vas negativno okružuje na radnim mestu. Više ste opterećeni samim međuljudskim odnosima, nego da li ćete zaraditi. Za rešavanje problema u vezi je potrebna dobra komunikacija i nežnost. Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Bićete tokom vikenda u mogućnosti da popravite utisak. Odmarajte što više, previše radite, imorni ste.

Pogledajte još