STANOJEVIĆ ZAVRŠAVA SAGU: Voditelj briše Ana Mariju iz svog života!

Kako saznajemo od izvora bliskog Vladi, on je odlučio da na mestu gde se sada nalaze brojevi koji su njemu bili bitni u životu, iscrta tribal, dok će reči "Iznad toga", koje su ispod datuma, ostati.

"Vlada je u dogovoru sa Anom Marijom istetovirao datum na rebrima kada su se smuvali i prvi put poljubili, isti tatu ima i ona, samo kod nje ispod tih brojeva koji su ispisani rimskim simbolima piše "Do beskraja", a kod njega "Iznad toga".

Vlada Stanojević se javno obratio: Saznao sam detalje koji mi nisu prijali, ali se sad kajem

(old_image)

S obzirom na to da su bili sigurni u svoju ljubav, ne sanjajući da će se ovako završiti, nisu mnogo razmišljali, već su brzo posetili majstora za tetoviranje. Nakon svega, Vladimir je rešio da raščisti sa Anom Marijom, zato će i prepraviti taj datum. U dogovoru sa dečkom koji ga je tetovirao, odlučio je da nacrtaju tribal koji će ubuduće krasiti Stanojevićevo telo. Mi kao njegovi bliski drugari pitali smo ga šta će da radi sa tetovažom i onda se on konsultovao sa majstorom koji mu je to i napravio i rešio je da to što pre sredi - ispričao nam je Stanojevićev drug.

U želji da čujemo i Vladino mišljenje, pozvali smo ga, ali je do zaključenja broja ostao nedostupan, kao i Ana Marija Žujović, za koju ne znamo kako će rešiti svoj problem na telu.Vlada Ispisao i ime bivše devojke!

Vladimir Stanojević pre nekoliko godina istetovirao je ime tadašnje devojke Nine na ručnom zglobu. Kada su posle nekoliko meseci raskinuli, voditelj je pokušao laserskim putem da ukloni ime bivše, ali s obzirom na to da je skidanje bolno, odustao je, tako da i dan-danas šeta istetovirano ime bivše drage.

Alo

Pogledajte još