Zimogrožljivi pecaroš iz Leskovca postao hit na društvenim mrežama zbog GENIJALNOG IZUMA!

Zabacio je štap u Veternicu, ali ništa drugo nije ulovio, sem ćurećeg pera. Ipak, za "Južne vesti" Stojanović kaže da mu bar nije bilo hladno na minusu i vetru koji je tog dana duvao pored reke.

Video-klip je do sada sa njegovog Fejsbuk profila podelilo preko 2.500 ljudi, a mnogi su ga uporedili sa pingvinom Pablom, Diznijevim crtanim junakom koji živi na Severnom polu i uporno čezne za toplijim krajevima, ali njemu, za razliku od Jovana, na kraju uspeva da započne novi život na tropskom pustom ostrvu.

- Imamo jednu zajedničku osobinu, a to je zimogrožljivost. Pablo mi je pao na pamet kada sam stavio šporet na leđa. Mislio sam da se tih dana tako opremljen spustim skijama niz Babino livače koje je omiljena dečja destinacija za sankanje u Leskovcu, ali se sneg već otopio - priča Jovan za "Južne vesti".

Izum "putujućeg termofora“ nije prva njegova neobična ideja. Za neku sledeću koju sprema, kako najavljuje, neobično će paradirati centralnim gradskim ulicama, čim se prolepša vreme.

- Ljudima je potrebno malo šale, neobičnih poduhvata i zanimacije u ovim turobnim vremenima. Sve je to lek za dušu, a sa druge strane, i korisno - kaže za "Južne vesti" ovaj strastveni, ali zimogrožljivi leskovački pecaroš.

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još