BOLESNO: Imala seks sa svojim ocem!

Nataša Rouz Čenie iz Vankuvera ispričala je svoju priču za stranicu Džezabel, u kojoj je iznela šokantnu ispovest o incestu s ocem.
U potresnom svedočenju 27 godina stara žena otkrila je da je imala 19 godina kada je upoznala biološkog oca. Došla mu je u posetu na Jamajku i, kako je rekla, oboje su odmah osetili seksualnu privlačnost.

(old_image)

Sve je počelo u fazi njenog života kada se osećala usamljeno i bila ljuta na majku. Odlučila je da potražiti biološkog oca, koji je ostavio njenu majku kada je saznao da je trudna. Nataša je ispričala da ju je potpuno šarmirao pri prvom susretu, kada su se dogovorili da će ostati u kontaktu i čuti se telefonom.

- Kada sam ga prvi put srela, primetila sam da imamo isto držanje, da se jednako nosimo sa mnogim stvarima. Opčinilo me koliko smo bili slični, jer do tada to nisam doživela. Majka i ja smo vrlo različite, a nemam braće i sestara - rekla je Nataša.

Mlada žena je priznala da je sa svakim susretom osećala sve veću privlačnost prema njemu, čak je počela da spava s njim u krevetu. Bila je šokirana i uplašena zbog svega što je u njoj dešavalo, nadala se da će da je prođe, ali seksualna privlačnost je bila sve veća. Sve je kulminiralo 2009. godine kada je u 21. godini otkrila da njen otac oseća isto što i ona. Rekao joj je da želi da vodi ljubav s njom od trenutka kada ju je upoznao.

Ako niste osetili takvu privlačnost prema nekome ko vam je rod, teško možete to da zamislite ili opišete. Sve što osećate je tako stvarno i intenzivno. Seksualna privlačnost koju sam gajila prema ocu delovala mi je kao mračna čarolija kojoj nisam mogla da se oduprem - ispričala je Nataša.-Osećala sam se kao žrtva jer me zavodio sopstveni otac, ali sam istovremeno bila i žrtva vlastitih osećaja. Bilo me je sram, bila sam usamljenija nego ikada, nisam sa nikim mogla da podelim sve kroz šta sam prolazila. Nisam mogla da razumem vlastite oemocije.

(old_image)

Posle prvog (i poslednjeg) seksualnog „susreta“, kada su se međusobno oralno zadovoljili nekoliko puta, Nataša se povukla u svoju sobu, a sledećeg dana ju je otac odveo na let za Kanadu. Od tada je prošlo šest godina. U međuvremenu se nisu videli, a ona još pokušava da se pomiriti sa svojim osećajima. Sada ide na terapiju i piše roman o svom iskustvu. Naučila je da do genetske seksualne privlačnosti dolazi kod oko 50 posto osoba koje su u rodu, a upoznaju se tek kasnije u životu. Na terapiji je naučila i da ne treba da se oseća loše, jer nije kriva za sve što se dogodilo.

Vodeći bihejvioralni hipnoterapeut Nikolas Aujala tvrdi da je pomogao mnogima sa sličnim incestuoznim iskustvima. On tvrdi da je najčešći oblik incesta između braće i sestara, obično kada stariji brat u pubertetu pokušava seksualno iskoristiti mlađu sestru.

Izvor: novosti

Pogledajte još