Vlada uzvraća: Ovo je istina o golim fotkama Ana Marije

Kako ona tvrdi, Stanojević ju je danima ucenjivao da će medijima poslati fotografije ako ne demantuje sve što škodi njegovoj reputaciji.

Sve te priče voditelj je demantovao.

"Niti mi je slala svoje gole slike, niti sam je ja slikao. Nemam nikakve veze s tim, ko zna otkad ove slike datiraju. Za tužilaštvo - nije mi ništa stiglo iz tužilaštva, što znači da nije podneta nikakva prijava", rekao je Stanojević.

Podsetimo, Ana je u svojoj ispovesti nakon objavljivanja njenih golih fotografija rekla:

"Fotografija snimljena ispred ogledala nastala je u vreme naše najveće ljubavi. Na drugoj je u gro planu zadnjica neke devojke koja se samozadovoljava vibratorom. Reč je o fotomontaži. Čak su nalepili moju tetovažu na zadnjicu neke devojke. Znam i ko je od njegovih prijatelja to mogao da uradi u fotošopu. Posle svega ne mogu da verujem šta taj čovek sve radi da bi mi naudio. Zar mu nije dovoljno sve što mi je do sada uradio", rekla je fitnes instruktorka i dodala:

"Istrošio je i svoj poslednji adut. Eto, ucenjivao me je fotografijama, a sada, kada su one objavljene, šta će uraditi?! Šta je sledeće?! Od zakona, koji je na mojoj strani, ne može da se odbrani. Moraće da odgovara za sve što mi je učinio. Ja svoju odluku nikada neću promeniti. Ostaću dosledna sebi i krivično ću ga goniti do kraja! Porodica i prijatelji me podržavaju u tome."

Alo

Pogledajte još