Mira Kara otkriva detalje nesrećnog života drogirane mesarke

Glumica Mirjana Karanović, u čijoj je klasi diplomirala Teodora Viktorović (39), koja je satarom ubila svoju majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), kaže da ne može da govori o onome što je njena bivša učenica uradila. Istakla je da je veoma talentovana, ali je bila veoma nesrećna devojka.

Karanovićeva je rekla da Viktorovićevu nije videla dugo, zbog čega nije znala šta se sa njom dešava, ali da joj je ostala u veoma lepom sećanju.

– Ja sam znala da je ona imala mnogo problema za vreme studija. Majka nikada nije bila zadovoljna njome i imala je ogromna očekivanja od Teodore. Ona je bila nežno i krhko biće koje se borilo sa svojim demonima, a verovala je da će ih pobediti – rekla je Karanovićeva za beogradske medije i dodala:

– Dok sam radila s njom, primetila sam da se izgladnjuje i mnogo vežba. Uplašila sam se za njeno zdravlje zbog čega sam stupila u kontakt s njenom majkom, ali nije želela da me sluša rekavši mi da sve izmišljam. Videla sam je dva puta otkada je kod mene diplomirala. Svaki put je bila pijana, i bilo mi je mnogo krivo što je viđam u takvom stanju.

Slavna glumica je rekla kako joj je bilo veoma teško kada je čula za tragediju i da još uvek ne može da se oporavi od šoka, piše Alo.

Inače, jedna od Teodorinih komšinica je rekla da joj je Ljilja pričala da je svoju ćerku na jedan period bila poslala u Francusku jer je ušla u loše društvo, ali se nikada, i pored toga što su jedva sastavljali kraj s krajem, nije žalila na nju.

Stanarka zgrade u kojoj se dogodio masakr je veoma dobro poznavala porodičnu situaciju Teodore Viktorović i rekla je da je ona jedno vreme radila u Zvezdara teatru, ali da nakon svađe sa svojom tetkom Oliverom Viktorović Đurašković nije imala nijedan angažman.

– Moja supruga nije kod kuće, ali i da jeste ne bi vam dala komentar, jer mi sa tom porodicom ne pričamo već devet godina – bio je jasan muž glumice Olivere Viktorović Đurašković istakavši da su za tragediju saznali iz medija.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još