Nedeljni horoskop (ponedeljak 16. mart - nedelja 22. mart)

OVAN

Ako ste nešto planirali onda ćete sigurno to izgurati. Iako se akcenat stavlja na partnerstvo i posao koji traži maksimalno zalaganje u grupi, kolektivu, to će biti nemoguće, jer ste suviše svoji, moglo bi se reći muški, da bi pristali na sve kompromise. U suprotnom staje sve što mislite da radite. Obratite pažnju na ljubavni život koji nije ovih dana posebno snažan. Često upadnete u neku svađu ili problem bez potrebe. Zbog toga čuvajte brak ili vezu u kojoj ste. Ako ste sami onda poznanstvo preko jedne prijateljice. Zdravlje vam je povezano sa kardio sistemom.

BIK

Poslovna nedelja povezana sa danima krajem sedmice. Ukoliko ste povezani sa zemljama juga, toplim krajevima, inostrani partneri zainteresovani su za saradnju. Dobre poslovne kontakte imate i pravite novac brže nego što mislite. Ako ste zatvoreni u nekoj maloj radnji ili radite za drugog onda čekajte vikend kada će vam se posrećiti da ostvarite promenu koju ste dugo čekali. Nova ljubav sa Devicom ili Jarcem posebno za mlade pripadnike sazvežđa koji žele da pronađu novu ljubav. Oscilacije u raspoloženju.

BLIZANCI

Jedan Lav će vam biti bitan u poslovnom životu ali isto tako dati mogućnost da se povežete sa mnogobrojnim saradnicima. Novac koji očekujete duži period mogao bi da stigne od ponedeljka. Iako pomalo sumnjičavi na saradnike a posebno na osobu u znaku Škorpije koja je direktno pored vas, moraćete da spustite loptu. Potrebno je da uložite napor u ljubavni odnos sa osobom koja vam se dopada. Nije tako lako doći do nečega. Vi najbolje znate kako je teško osvojiti nekog jer ste i sami teško osvojivi. Koristite energetsku metodu pozitivnih misli.

RAK

Izrazito snažan i može se reći naporan period za osobe rođene u ovom sazvežđu. Same moraju sve da iznesu na svojim leđima. Ipak sa Jupiterom u drugom polju nebo šalje poruku da ste zaštićeni i da imate uvek šansu više. Poslovno bi bilo dobro da radite sa vatrenim znakovima Ovan, Lav, Strelac. Morate da se menjate. Požurite, ponekad ste preterano razmaženi, kada su emocije u pitanju. Ne verujete svakom a pravite se da verujete. Mislite da takva emocija nije u stanju da se prepozna. Menjajte se. Više tečnosti unosite u organizam.

LAV

Poslovno nema predanije i ambicioznije osobe. Istina da taj ego može da bude naporan kako za druge ali i za vas same, ponekad i više nego što može da zamisli. Nedelja će biti vrlo dinamična i euforična. Zapravo osobe koje inače imaju viška energije i nove ideje imaće plodonosan period na poslu i u samim poslovnim kontaktima. Petak je dan za novac. Potrebna vam je jaka i stabilna veza. Ne opterećujte previše prijatelje, saradnike o tome kako vam neko treba. Strelac će vam pružiti dobar provod, dok će Vodolija biti emotivno vezana za vas. Zdravlje vam je dosta dobro, mada pripazite na pritisak.

DEVICA

Nema smisla da se previše angažujete kada pored sebe već imate osobu koja će vam omogućiti svu podršku na poslu. Vi ste neko ko razume tuđe želje, ambicije. Sigurni ste u ono što radite. Ne bi bilo loše da odete negde, otputujete i tamo napravite dobre kontakte. Nemate problem sa novcem. Ako ste u vezi, ne smete dozvoliti da vas partner ograničava i da nameće preterano svoju volju, jer to može da bude i opasnost za vašu vezu i sam odnos dve osobe. Možete osetiti bolove u donjem delu leđa.

VAGA

Razmišljate o poslu i njegovom prednostima. Osetljivi ste na svoj položaj, jer ste i sami svesni da ako ste uticajna osoba mnogo lakše dolazite do cilja, putem šarma i dobre energije, ne toliko na stručnost i znanje, bar ne u ovom trenutku. Češće izlazite,družite se, to je u opisu vašeg sazvežđa. Samo razmišljate o novcu. Nećete na taj način privući onog koga potajno želite. Vage u dužoj vezi traže i žele da im partner pruži neki dobar izlazak ili poklon. Slobodna Vaga razmišlja o jednom Raku. Popravite svoj astralni omotač, pomoću kristaloterapije.

ŠKORPIJA

Postoje osobe koje vole da vam kontriraju, da se suprostavljaju. Nije to ništa neobično. Vi izazivate svakako gde god da se pojavite. Čas možete sami da radite, čas vas taj osećaj napušta ali uspevate da se snađete i pokrenete se na bolje. Morate da kontrolišete sve što je pred vama u suprotnom nijedan posao neće ići dobro. U emotivnom životu vam se dešavaju problemi u odnosima sa voljenom osobom. Niste neko ko voli svađu ali ste često u njoj. Ova nedelja je opisana više izlaskom iz kuće, manje bliskosti i strasti. Pokušajte da se osećate bolje i zdravlje će vam biti bolje.

STRELAC

Najbolji ste menadžer, trgovac. Samo da radite ono što volite, neće biti problema. Novac vam uvek dolazi kako god, sa trudom ili bez većeg angažmana. Ako se angažujete tokom vikenda na neke dodatne poslove poput organizacije raznih zabava, humnitarnih organizacija, očekujte uspeh i popularnost. Potreban vam je neko ko Vas pokreće. Niste raspoloženi za neke patetične ljubavi. Mada, desi se da često upadnete nekim slučajem u takvu vezu. Ako ste u braku morate da se obuzdate, smirite. Previše namećete svoj autoritet osobi sa kojom delite život. Zdravstveno imate osećaj, nadutosti, nervoze, tromosti…

JARAC

Ukoliko je vaš saradnik Škorpijon stvari će ići malo na bolje jer je to osoba koja ima dosta fizičke snage, dobar je tačan radnik ali malo pretežak u komunikaciji. U ovom slučaju možda bi bilo najbolje da se udružite sa nekim vazdušnim znakom na primer, Blizanci jer imate sreće sa njima. Kako god vrlo ambiciozna nedelja pred vama. Spremate se za velike poslovne poduhvate, koji su samo vama svojstveni. Uključite neke saradnike i iz inostranstva. Ljubav sa osobama iz znaka Ribe može da donese stabilnost pa čak i brak. Dobro se osećate, nemate loše zdravlje.

VODOLIJA

Za posao koji ste planirali da radite potreban vam je kreativni izazov, mašta. Nije nešto što je opisano klasičnom umetnošću ali neka vrsta imaginacije, mašte koja bi se dopala svakom. Uspećete da se dopadnete mnogima i privučete svojim idejama. Tu ste veoma nadareni. Pretvarate nestvarno u stvarnost. Imaćete neku kraću vezu u kojoj imate prespektivu da uživate i provedete se dobro. Problem nastaje onda kada se ta osoba zaljubi u vas. Teško je objasniti šta zapravi vi želite. Verovatno je to samo želja za avanturom. Dobro se osećate jer se krećete, niste statični.

RIBE

Mogu vam predstojati finansijski problemi. Morate da verujete više sebi, da ponekad učinite neko dobro delo kako bi vam se vratilo na dobro. Radite naporno tokom sedmice. Gledajte da novac uložite u pravu stvar. Emotivno ste zadovoljni. Nemate napetost u sebi i nesigurnost koja vas čini nestabilnom osobom. Lep susret tokom vikenda sa jednim Rakom. Imaćete sreće u ljubavi posebno ako ste u braku ili vezi. Partner će vas obasutim strasnim emocijama. Odavno čeznete za takvom ljubavlju. Zdravstveno se dobro osećate kada ste emotivno ispunjeni.

Pogledajte još