Znate li šta je furiozni fanki?

0

Ukoliko ne znate, a spremni za nešto sasvim drugačije, četvrtak (16. april) je idealna prilika da dođete u klub Peron Savamala na svirku furiozne Funky četvorke koja raznosi centar za ravnotežu nestvarnim mixom muzike i energije – Gitarinet GROOVE system.

Ovaj improvizacioni kvartet je skup muzičara, koji vole da komuniciraju kroz zvukove svojih instrumenata. Nikola (klarinet) i Mirko (gitara & beatboxing) čine duo Gitarinet koji već jednu deceniju primamljuje slušaoce svojom originalnošću.

Zmo, inače dugogodišnji član Negativa, na basu dodaje funky groove koji će vas naterati da se sve vreme pomerate i đuskate. Na perkusijama je Vlada Smoki koji uz djembe i kahon baca dopunsku magiju na već originalan performans. Gitarinet Groove System sa svojom energijom i načinom izvođenja je osveženje na pomalo uspavanoj beogradskoj klupskoj sceni, koje do sada nikoga nije ostavilo ravnodušnim za vreme nastupa. Nema razloga da ne bude isto i u četvrtak.

Dan kasnije (petak) densflorom će upravljati Marko Gangbanger uz pomoć specijalne gošće Ane Pavković, a subota je već standardno rezevisana za kapetana Ognjena Krstića i plesne hitove.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.