Arkanov sin Vojin Ražnatović okačio sliku Cecinog prvog venčanja!

Arkanov sin iz prvog braka Vojin Ražnatović ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović. On ne prestaje da vodi rat protiv druge supruge svog oca, a sada je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju uz komentar:

Nekada davno pre Duce Siptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina... #GuessWhosBack #Maceha #Zlo #SrpskaMajka

Posted by Vojin Ražnatovic on Tuesday, April 28, 2015

"Nekada davno pre Duce Šiptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina", napisao je Vojin.

Podsetimo, Vojin Ražnatović odavno je u sukobu sa Cecom Ražnatović. Nekoliko puta uputio je teške reči i uvrede na njen račun.

Pročitaj i: CECA ZA DESETKU: Nikad lepša izazvala bujicu komentara

Svojevremeno je na Fejsbuku ironično napisao kako nije stigao na proslavu 18. rođendana Veljka Ražnatovića. Nakon što je Cecin sin odgovorio bratu koji živi u Americi nazvavši ga licemerom, naslednik kojeg je Željko Ražnatović Arkan dobio u braku s Natalijom Martinović ponovo se oglasio:
- Srdačno bih zamolio sve da me ne svrstavaju u ovaj njihov medijski cirkus. Ponosim se što živim sasvim normalan i skroman život kao običan svet i neću dozvoliti sebi da se spuštam na taj nivo da polemišem ni sa kim preko društvenih mreža (bio mi on brat ili ne). Iskreno sam iznenađen kako je to bilo teško razumeti da je taj ironičan post očigledno bio uperen ka medijima širom regiona, koji konstantno javljaju razne teorije kako nam je otac još uvek živ - napisao je Ražnatović

Podsetimo, svojevremeno je Vojin Ražnatović napisao posvetu svom ocu koju je objavio na svom Fejsbuk profilu: Vreme će pokazati ko je branio čast i dostojanstvo naše loze, a ko nas je izdao. Zato ću koračati časno i uzdignute glave prateći duh naših dedova.

Nadlanu / izvor: kurir

Pogledajte još