Banjica: Razneo se bombom pored svoje nepokretne majke

Rakočević, koji je u trenucima nervnog rastrojstva aktivirao kašikaru pred nepokretnom majkom, preminuo je na licu mesta, dok žena nije povređena jer je Predrag legao preko bombe.

Komšije su čule eksploziju, ali kako kažu, nisu mogle ni da naslute šta se dogodilo.
- Ne možemo da verujemo. Strašna tragedija - rekli su nam susedi porodice Rakočević. Prema rečima komšija, ništa nije ukazivalo da Predrag ima probleme.

- Čuli smo detonaciju, ali smo pomislili da deca bacaju petarde. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se Predrag ubio - potreseno nam kaže uplakana komšinica.

Ona dodaje da joj je bilo čudno što ga ujutru nije videla kako šeta psa.
- Svakog dana je rano ujutru izlazio sa psom Mazom i obavezno bi mi se javio i zatražio cigaretu. Strašno, ne mogu da poverujem u ovo - kroz suze je ispričala komšinica.

Prema rečima komšija, Predrag je, otkako su se doselili iz Bijeljine, u stanu živeo s majkom, koja je nepokretna. Pre šest meseci mu je preminuo otac i od tada su ga viđali samo u šetnji sa psom.

Povukli se u sebe

- Ni sa kim se u zgradi nisu družili već nekoliko godina. Posle smrti Predragovog oca nisu mnogo komunicirali s nama - kaže prva komšinica porodice Rakočević. Ona je rekla da je neposredno po tragediji u stan pristigla Predragova sestra Nataša, koja, inače, nije živela tu već neko vreme.

Nadlanu

Pogledajte još