Ovom fotografijom mamio žene na seks, a kada su upalile svetlo, nastupio je ŠOK!

Francuz je uhićen zbog silovanja nakon što je, lažno se predstavivši, namamio žene u svoj stan na 'nezaboravan seks sa muškim modelom', a zapravo je ćelav, debeo i ima 68 godina.

Muškarac (68) iz Nice u Francuskoj optužen je za silovanje žene poznate samo kao 'Silvije' nakon što je na prevaru s njom imao seksualni dnos predstavivši joj se kao mladi model, prenosi Mirror.

Pod pseudonimom 'Anthony LaRoche', 68-godišnji Francuz preko inteneta se ženi predstavio kao mladi muškarac pa joj obećao seks u stilu filma “50 nijansi sive”.

Silvija je došla u muškarčev stan u Nici u Francuskoj, a muškarac je predložio da malo 'začine' seks povezom preko očiju i zamračenom prostorijom.

Kada je stavila povez na oči, ona je legla s muškarcem u krevet, misleći da je on mlad, zgodan, smeđe kose i plavih očiju. Šokirala se kad je nakon seksa upalila svetlo i kraj sebe ugledala starca!

“Kraj mene je ležao proćelav muškarac od otprilike 65 godina, bio je naboran i imao je naočale – život mi se zgadio”, izavila je nesretnica.

Kada je policiji ispričala svoju priču, saznala je da se njeno svedočenje podudara s izavama još tri žene, a nakon pretresa njegovog stana, otkriveno je da je 'Kasanova' na isti način pokušao prevariti 342 žene širom zemmlje.

“Nije želio da skinem povez. Kada sam  počela da insistiram naljutio se. Na kraju sam videla njegove obrise u mraku. Bio je star, imao je debeo stomak i velik nos”, opisala je druga žrtva.

Muškarac, koji je već odslužio zatvorsku kaznu zbog porezne prevare, nakon uhićenja rekao je da su žene pristale na seks i da ne razume u čemu je problem. Smatra da su žene trebale znati da je fotografija koju im je slao sa interneta pa su trebale da traže da im pošalje vlastitu fotografiju.

“Neke žene vole iznenađenja”, izjavio je.

Njegov advokat rekao je za francuske medije da su žene “možda svesno zatvorile oči pred istinom”.

Mirror|Danas.hr