ZRELA ZA LUDNICU: Atina je psihički obolela

Ona je sposobna da ubije jer se verbalna agresija često realizuje, analiziraju stručnjaci starletin komentar sa Fejsbuka. Igračicino obožavanje smrti i prolivanja mozga zahteva lečenje u psihijatrijskoj ustanovi, uverava dr Đukić Dejanović.

Oni kažu da brutalno vređanje Tijane Jurić (15), preminule devojčice, kao i postavljanje statusa na Fejsbuk profilu, u kojem kaže da obožava krv i da zamišlja sebe kako ljudima jede oči, govori o duboko problematičnoj osobi, koja može biti opasna i po okolinu.

Prof. dr Slavica Ðukić Dejanović, direktorka klinike „Dr Laza Lazarević“ kaže da izjave Atine Ferari mogu ukazivati na neki ozbiljniji psihološki poremećaj koji se leči u specijalizovanim ustanovama.

- Dijagnoza se uspostavlja nakon dužeg posmatranja pacijenta, ali kod ove osobe, primećuje se jezivo neprimerena agresija. Ova verbalna agresija može biti posledica dejstva psihoaktivnih supstanci, karaktera, ali i manifestacija bolesti. U svakom slučaju, osoba koja ovako nešto izgovara, potencijalno može biti i opasna, jer najčešće se dešava da je ono što verbalizuje osoba i sposobna da uradi - zaključuje Dejanovićeva.

Pored Atininih skandaloznih izjava, psihijatre zabrinjava i celokupno njeno ponašanje. Naime, ova strarleta u rijalitiju je pokazala na šta je sve spremna i koje su njene granice. Ukućanima koji joj stanu na žulj često je pretila da će ih ubiti kad izađu napolju, a ostala je upamćena i po promiskuitetnom ponašanju.

Psihijatar i kriminolog Dr Dobrivoje Radovanović kaže da nije siguran šta da misli o Atininim izjavama, jer su toliko apsurdne da pomišlja da je možda u pitanju šala.

- Ova osoba bi trebalo da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi. A ukoliko je zezanje, onda je ona opasna budala! - kaže Radovanović, koji smatra da je starleta strašno nabijena agresijom, što može kulminirati fizičkim napadom.

Podsetimo, pored toga što je mučki ubijenu Tijanu Jurić nazvala dronfuljom, Atina je na svoj Fejsbuk profil postavila i status:

"Obožavam krv, pesnice, smrt, prolivanje mozga na ulici. Zamišljam sebe svaki dan kako jedem ljudima oči. Kako ubijam boga u njima i na cevčicu“, kao i: "

Ja sam zla, mrzovoljna, arogantna, bezobrazna, gazim preko mrtvih i na njihov kostur kačim svoj „guči“ kaput."

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još