SKANDAL U PALATI PRAVDE: Policajci navodili Ružicu na seks

Međutim, tamo je nastao pravi cirkus, pošto su momci u plavom Ružici dobacivali da u rijalitiju treba da ima seks sa Ilijom Grahovcem poznatom po nadimku Zmaj od Šipova. Dok je pevačica čekala da uđe na saslušanje kod sudije Snežane Medenice, dva policajca su joj u prolazu dobacila.
- Ružice, tamo u vili odmah da naskočiš na Zmaja - vikali su, a zatim su joj prišli.


- On je jedini potentan tamo, ostali imaju smoki u gaćama - kroz osmeh su se šalili na njen račun, dok je pevačica odmahivala rukom, poručujući da ona ima svog Filipa.

Sudija je ubrzo prekinuo ovu nelagodnu situaciju pozivajući Ružicu da uđe, a isto je učinio i Akijev otac Dragan Marković, koji mu je advokat. Više od dva sata trajalo je saslušanje na kojem je Veljkovićeva objašnjavala šta se događalo tog dana kada je policija intervenisala, jer je bila zatvorena u Akijevom stanu.

Kako saznajemo, ona je rekla da su u to vreme bili u vezi, ali da nakon svađe on nije želeo da je pusti da ide kući. Kada je uspela da se dočepa mobilnog, pozvala je majku, koja je odmah angažovala policajce da je spasu.


- Posle te prijave policiji, Andrija i ja smo se pomirili i nastavili vezu, tako da sam još tada povukla tužbu protiv njega. Sada sam to ponovila pred sudijom. Ne želim da svedočim protiv njega. Mi smo, ipak, imali i lepih trenutaka, a to što se dogodilo, želim da zaboravim i verujem da će vreme sve zalečiti - izjavila je Ružica po izlasku iz sudnice.

Ukoliko sud odluči da ima osnova za podizanje optužnice protiv pevača, njemu će biti suđeno za lišavanje slobode, bez obzira na to što je Ružica juče povukla tužbu. Ako se ispostavi da je Aki kriv, bivša modelsica bi mogla da dobije novčanu odštetu.

Izvor: Alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.