Otvoren klub Noir Lounge

U samom centru grada, nešto pre ponoći, nad nebom Trga Republike, umesto vatrometa zasvetlele su iskre dobrodošlice u crnoj boji. To je značilo svečano otvaranje najvećeg kluba u centru grada pod nazivom "Noir Lounge". "Noir" je novo, luksuzno mesto u centru grada sa pogledom na spomenik kneza Mihaila i Narodno pozorište. Nalazi se tačno iznad poslastičarnice "Inex", na drugom spratu zgrade.

Crvenim tepihom prošetale su mnoge naše poznate face koje su jedva dočekale otvaranje zimske sezone klubova. Pa da krenemo redom. Otkad se udala, pop pevačica Leontina u noćni provod ide isključivo sa svojim novopečenim suprugom Filipom Patom, a nešto dalje od njih sedeo je Leontinin bivši dečko Miki Perić.

U pauzi teniskih turnira, da okusi Beogradski noćni provod u pratnji svoje supruge došao je Nenad Zimonjić. Prava klaberka Goga Sekulić došla je u društvu Filipa Kapisode, dok je njena koleginica Ana Nikolić povela svog mlađeg brata.

Ipak, prava atrakcija ove večeri bila je pevačica Jelena Karleuša, koja je samo 46 dana nakon drugog porođaja, kada je na svet donela ćerkicu Niku, svima pokazala svoje zmijsko telo. Jelena je cele noći bila vidno raspoložena, đuskala je i uživala, iako joj je suprug poznati fudbaler Duško Tošić trenutno u Nemačkoj gde igra za Werder iz Bremena. Bili su tu I fudbaler Boško Janković, Jovana Tipšin, Bojan Marović, Ivana Mihić...

"Noir Lounge" je nedavno renoviran i definitvno predstavlja nešto izuzetno što se tiče dizajna i inovacije. Preko dana, počevsi od 10 časova možete uživati i probati odličnu hranu i relaksirati se uz dobru kafu sa prijateljima, dok se prostor uveče pretvara u noćni klub gde će muziku puštati aktuelni DJ-evi.

Tekst:Jelena Antonijević

Pogledajte još