SRBIJO, POKAŽI PRAVO LICE: Evo kako možemo pomoći Isidori Bjelici

Nakon što je saznala da treći put vodi bitku sa kancerom, Isidoru Bjelicu su zadesile nove muke: nedostatak sredstava da nastavi lečenje u inostranstvu imunoterapijom.

Nije prošlo dugo, i nije došlo do radikalnih mera - da rasproda svoju biblioteku sa raritetnim knjigama, put spasa se sam otvorio: obezbeđena su sredstva za njen odlazak u Švajcarsku, gde će boraviti 4 nedelje, a pevač Vlado Georgiev je zakazao humanitarni koncert za Isidoru.

Na savet mnogobrojnih fanova i čitalaca koji su izrazili želju da pomognu, otvoreni su dinarski i devizni račun gde svi ljudi dobre volje mogu uplatiti nešto novca za Isidoru Bjelicu.

Dragi prijatelji, posle dve godine lečenja i teških terapija naša slavna književnica ISIDORA BJELICA ponovo je u ž...

Posted by Isidora Bjelica on Tuesday, 16 June 2015

Dakle, ako uplaćujete iz Srbije, u dinarima, to ćete uraditi preko Komercijalne banke, žiro račun 908-20501-70, tekući račun Isidore Bjelice: 205-1001545904396-19, a za uplate u devizama potrebni podaci su navedeni na njenom sajtu.

Portal Nadlanu apeluje na građane dobre volje da podele ovaj tekst i izvrše uplatu u skladu sa svojim mogućnostima, a našoj proslavljenoj književnici želi da i iz ove finalne bitke izađe kao ono što jeste - pobednik i legenda!

Pogledajte još