NAJUKLETIJA ULICA BEOGRADA: Izbegavajte je u širokom luku

Meštani Banovog brda pričaju da izbegavaju ovu ulicu koliko god je moguće, jer ona uzima živote sa lakoćom, a crkva na njenom početku nimalo ne ublažava zlokobnost kojom zrači.

Krvava istorija

Autobus prešao preko devojke
Do nesreće je došlo 14. aprila kada je autobus stajao na stajalištu, a devojka se odjednom okliznula na trotoar i pala ispod vozila. - Autobus je zadnjim točkom prešao preko butne i karlične kosti devojke - kaže jedan od očevidaca nesreće.
Vozač je zaustavio vozilo čim je video šta se dogodilo i izašao da pomogne devojci.

Samo nekoliko dana kasnije, 17. aprila, došlo je do još jedne nesreće -
do udesa je došlo kad je devojka, koja upravljala puntom iz Lješke ulazila u Kirovljevu ulicu, i naletela na džipa BMW X5, koji se kretao u pravcu Ade Ciganlije. Od siline udara, oštećeni su prednji delovi oba automobila i ostalo je dosta srče na kolovozu.

Devojci koja bila za volanom punta je stavljena “kragna” i odmah je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgetni centar.

Eksplozija i oblak crnog dima koji obavija Banovo brdo

(old_image)

Oko 16 časova 10. juna došlo je do snažne eksplozije u Kirovljevoj ulici na Banovom brdu. Eksplodirala je bomba koja je bila postavljena ispod džipa biznismena Vladmira Karana i teško povredila njega, a lakše dvoje prolaznika. Svedoci opisuju da je bukvalno "odleteo uvis" i pao dva metra dalje. Automobil je nastavio da se kreće niz ulicu i malo dalje udario u kombi i još jedno vozilo, koji su bili parkirani na trotoaru. Buknula je još jača vatra.

Čovek je puzao i goreo. U tom trenutku zaustavio se autobus, a iz njega su potrčali ljudi da mu pomognu. Krenuli su da gase vatru koja se širila po njegovom telu. Tada je ovaj deo Banovog brda obavio oblak crnog dima.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još