ONA svakodnevno sakati devojke i PONOSI SE TIME: Ja ih činim poslušnim i vernim!

U velikom delu civilizovanog sveta ova operacija je ilegalna, ali predstavljamo vam ženu koja obavlja ovaj užasni postupak svakodnevno i ne planira da prekine, jer kaže da "što više devojaka treba da prođe kroz tu intervenciju".

Mnogi roditelji čekaju da počne letnji raspust kako bi poslali svoje ćerke na ovu operaciju, sprečavajući ih da dožive seksualno zadovoljstvo.

Poluslepa 86-godišnja starica Ana-Mora Nege je vrlo poznat "hirurg" u Keniji koji se time bavi već 70 godina, a na svojim žrtvama koristi brijače.

“Devojke se seku tamo dole kako bi se primorale da budu verne. Kada se to sanira, ona više neće moći da bude prostitutka ni da juri za muškarcima”, priča Ana-Mora za Dejli Mejl.

“Biće poslušna i čekaće svog muža. Seks je tu samo zbog dece, a ako ste se već ostvarile kao majke, nema potrebe više za tim”, nastavlja Ana-Mora.

Mnogi ljudi misle da kad njihove ćerke nađu svog muškarca, moraju da odu na operaciju inače neće moći da kontrolišu svoje nagone.

Kulturni lider Kisi plemena u Keniji Dikion Kibagendija tvrdi da će Afrikanke, ako ne prođu kroz ovu "varvarsku praksu", postati robovi Zapada. Kako on objašnjava, žene koje se nisu podlegle genitalnom sakaćenju, "nemaju disciplinu, ne pokazuju poštovanje prema svojim bližnjima, a osećaj prema kulturi se gubi".

Kultura i tradicija su u Africi na prvom mestu i ako ih ne poštujete, bivate ekskomunicirani iz zajednice.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još