UŽASAN ZLOČIN: Silovali devojčicu na parkingu, pa PUŠTENI NA SLOBODU

Maloletnu devojčicu, koja je bila nevina, dvojica su silovala na parkingu. Pod sumnjom za ovaj monstruozni zločin uhapšena su dvojica mladića, učenici srednje muzičke škole.

Žrtvi stravičnog zločina je pomoć ukazana u valjevskoj bolnici, a dvojica maloletnika su nakon saslušanja kod tužioca, iz nepoznatih razloga pušteni na slobodu.

Kako saznajemo, devojka je silovana posle žurke koju je organizovala njena drugarica u restoranu u glavnoj ulici u Ubu, a silovatelje je te večeri videla po prvi put u životu. Iskoristili su to što je devojka bila pijana i na prevaru je odveli do parkinga u blizini lokala u kojem je bilo slavlje.

Očevici kažu da je devojka bila veoma pijana. Mladići su to zloupotrebili i odveli je do parkinga gde su je i silovali. Devojka je bila sva prašnjava i imala je brojne modrice, a oni su pobegli kad je jedan od komšija čuo buku.

Lekari su na pregledu konstatovali da je kod S. K. došlo do povrede himena, što znači da su je dvojica napasnika razdevičila, a po njenom telu bile su brojne povrede, koje su joj nanete dok se opirala.

- Drugarica je u šoku. Ne može da veruje šta joj se desilo. Uništili su jedan mlad život. Ona već tri dana ništa ne jede i ne izlazi iz kuće. Te mladiće je prvi put videla te večeri, tačno je da je malo više popila, ali su je oni na silu izvukli iz kafane. Ona u prvom momentu nije ni bila svesna šta ju je snašlo. O tome ne može da govori jer odmah počne sva da se trese - priča za naš list drugarica silovane devojčice.

Nesrećna devojka završila je treći razred Tehničke škole u Ubu i s majkom živi u prigradskom naselju.
- Svi smo u šoku i niko ne može da veruje šta se desilo našoj komšinici. To je jako dobro dete, nikada nije pravila probleme, ko zna da li je ikad pre te večeri i probala alkohol. Ne znam kako će ona i njena majka ovo preživeti. Posle tragedije kad joj je poginuo otac, sad joj se desilo i ovo - pričaju komšije maloletne devojčice.

Tvrde da je bilo dobrovoljno
NEGIRALI KRIVICU

Dvojica osumnjičenih na saslušanju su negirali krivicu, navodeći da je devojčica dobrovoljno pristala na seksualni odnos. U tužilaštvu kažu da su pušteni nakon saslušanja jer se maloletnicima u retkim slučajevima određuje pritvor.

- Naloženo je da se preko urina njih dvojice i devojčice utvrde koliko su imali alkohola u krvi te noći. Protiv njih je podneta krivična prijava zbog obljube nemoćnog lica, s obzirom na to da je devojčica bila u teškom alkoholisanom stanju - kažu u tužilaštvu

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još