APSTINENCIJA BRAK ČUVA: Evo zašto je Ivan Gavrilović prestao da cirka

Pre dve godine je doslovce bio pred razvodom, a onda je odlučio da se promeni.

Muzička zvezda devedesetih Ivan Gavrilović priznaje da godinama ne konzumira alkohol, jer u tom slučaju bude neveran svojoj supruzi Marini.

Kako bi sačuvao brak i porodicu na okupu, pevač popije tek po koju čašu vina.

- Kako više ne bih varao Marinu, prestao sam da pijem i evo već pet godina nisam okusio alkohol osim ako nazdravljam nekom bitnom datumu, i to samo jednu čašu vina. Kada sam shvatio da kada popijem nisam sav svoj i da ne znam šta radim, odlučio sam da batalim taj porok. Zašto bih sebi dozvolio da izgubim Marinu, sa kojom sam 16 godina u braku, zbog neke nebitne avanture koje se i ne sećam? - kaže Ivan za“Alo!”i dodaje da mu je brak prošao kroz krizu zbog njegovih gluposti:

- Takav sam da, kada popijem dosta alkohola, moji hormoni polude i više ne znam šta radim, naročito kada su žene u pitanju, jer mi se pojača seksualni nagon. Zbog toga smo Marina i ja imali dosta kriza, ali je ona jedan veliki laf i zahvalan sam joj što je preko mnogo čega prešla i očuvala našu porodicu. Imamo dva predivna sina, koji su naše blago, i ništa nije vredno da ih zbog toga prokockam i izgubim - ističe Ivan.

Izvor: Alo

Pogledajte još