PLAŠIM SE DA SAM NASTRAN: Imam fantazije kako imam seks sa mladim devojkama

Volim žene svih oblika i veličina, da se razumemo. U braku sam devet godina i redovno imam seksualni odnos sa suprugom. Pod tim redovno mislim na dva-tri puta sedmično, nekada i češće.

Moja žena ima problem s težinom posle drugog porođaja. Nije debela, ali ima stomak i velike butine i zadnjicu. Kad vodimo ljubav u poslednje vreme, a to je sigurno unazad godinu dana, zatvorim oči i zamišljam drugu ženu pored sebe. Problem je što ne zamišljam žene i zrele devojke, već devojčice, srednjoškolke koje svakodnevno viđam u gradu. Dovoljan je jedan pogled neke tanke, zgodne devojke i da ga ja memomorišem i razvijam fantaziju kako vodim ljubav s njom.

Imam 46 godina i mislim da to nije normalno. Da bih imao seks sa suprugom sve češće moram da uzimam tablete za potenciju, dok pri samoj pomisli na neku klinku javlja mi se erekcija.

Osećam se loše. Nisam perverznjak koji bi bilo šta imao sa devojčicama od 16-17 godina. Za mene je klinka i devojka od 25, iako se vuče s nekim matorcem. Uzbuđuju me mršave, zgodne devojke i stidim se da to priznam.

DuD

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.