UŠĆE FASHION NIGHT: Raj za modne sladokusce svih uzrasta

Program će otvoriti najmlađi manekeni “Dečjom revijom” u 14 časova, nakon kojih će, od 16 časova, modnu pistu preuzeti iskusni manekeni „Revijom modnih želja“, koja će predstaviti aktuelne kolekcije najpoznatijih modnih brendova.

Pravi spektakl uslediće od 19 časova na reviji „Contra style“ u kojoj će se poznati novinari i urednici, kao i javne ličnosti oprobati kao stilisti jedni drugima. U stilu koji od njih ne očekujemo pistom će prošetati Lepa Lukić, Anabela, Dragana Mićalović, Aleksandra Gudelj i mnogi drugi.

Članovi strogog modnog žirija koji će ocenjivati stajlinge poznatih na „Contra style“ reviji mogu postati dve osobe koje daju najorginalniji odgovor na pitanje: „Koji odevni komad mora da se ima u garderoberu ove sezone?“

Takođe, autori još dva zanimljiva predloga imaće mogućnost da zavire u „backstage“ revije „Contra style“ i da se fotografišu sa svojom omiljenom poznatom ličnošću.

U iščekivanju manifestacije UŠĆE Fashion night posetioci i potrošači mogu učestvovati u “UŠĆE godina želja” nagradnoj igri i kupovinom u iznosu od 5000 dinara potencijalno postati dobitnici vrednih nagrada.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.