DEDA MRAZ KREĆE NA PUT: Novogodišnja predstava “Ultra Nova Godina”

Zla veštica uspeva da uspava Deda Mraza i pred upaljenim kamerama ukrade paketiće. Naši junaci u urnebesnoj komediji pokušavaju da probude Deda Mraza i nadmudre vešticu.

Novogodišnja predstava “Ultra Nova Godina” u produkciji kanala Ultra i Ultra Centra Galaktika se premijerno izvodi u Domu Omladine 26. decembra (subota) u 12 časova. Predstava je interaktivnog tipa, uz uživo pevanje glumačke postavke koju čine: Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Aleksandar Joksimović i Ivana Popović.

Sjajan i duhovit tekst autora Bojana Butkovića, iskazan je kroz režiju Boška Đorđevića, a završna numera iz predstave delo je poznatog domaćeg sastava ZEMLJA GRUVA, čiju je kompletnu muziku uradio Vojin Ristivojević.

Karte za novogodišnju predstavu “Ultra Nova Godina” možete kupiti već danas na blagajnama Eventima po ceni od 600 dinara.

Obzirom da su novogodišnji praznici vreme darivanja, kanal Ultra i Ultra Centra Galaktika odlučili su da u nedelju 27. decembra od 18 časova novogodišnju predstavu poklone deci bez roditeljskog staranja. U ovoj nameri podržao ih je i Dom Omladine Beograda, kao i kompanija Dexy Co, koja će ovom prilikom deci pokloniti novogodišnje paketiće.

Pogledajte još