STIŽE NOVI IGI POP: Vezali su nas seksualni život i nameštaj

0

Igi Pop je progovorio o svom radu sa frontmenom grupe Queens of The Stone Age Džošom Homom na albumu “Post Pop Depresion”, koji će se pojaviti na tržištu 18. marta.

Krijući se od javnosti, grupa muzičara predvođena rokenrol legendom Igijem Popom okupila se sredinom prošle godine s idejom da snimi album. To su i učinili krajem 2015. Na projektu su, pored Popa i Homa, učestvovali bubnjar Arctic Monkeisa Met Helders i gitarista Queens Of The stone Agea Din Fertita.

Prvi sing “Gardenia” objavljen je krajem prošle nedelje.

– Poslao sam poruku Džošu u kojoj sam naveo da msilim da bi mogli nešto da uradimo i snimimo – izjavio je Pop a prenosi NME. –

Nije imao moj broj i prošla je godina dok nse nismo sreli na nekom događaju. Kad je shvatio da sam mu ja poslao poruku, odmah mi je odgovorio i stvari su počele da se razvijaju. Kad smo bili na pola puta, obavili smo razgovor i složili se da ne želimo ničiji novac i da ne želimo da izdavač bude neka velika kuća. Odlučili smo da koristimo naš novac.

Da li u šali ili zbilji, tek Pop je dodao kako su se Hom i on vezali po mnogim stvarima, kao što su “seksualni život, nameštaj i nemačke trivijalnosti”.

Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.