I ŽENE LIJU: Pomokrila mi je ceo stan

Šta se desilo tako strašno, zapitaćete se. I da znate da nisam najpedantniji tip u gradu ili cepidlaka. Pored ostali, viđao sam se poslednjih nedelja s jednom devojkom. Ima 35 godina, razvedena, bez dece. Radi u PR agenciji, profesionalno realizovana, emotivno neispunjena. Odmah sam joj rekao da nisam čovek koji pravi velike planove, ako mi prija, možemo biti zajedno. Ona nije imala ništa protiv.

Kao i većina žena tih gonita i tog statusa, ide na joge, meditacije i čita motivacione knjige. Radi na sebi, kako ona voli da kaže. I ne samo ona. Posle prvog seksa znao sam da ćemo se na tom polju dobro slagati. Bilo je to dva sata dobrog seksa. Viđali smo se otprilike dva-tri puta nedeljno. Uzbuđivala me je i mislio sam čak da zbog nje rasteram druge žene oko mene. I kad sam bio na korak da tu ideju sprovedem u delo, desilo se iskustvo od prošle nedelje.

Došla je u četvrtak kod mene u stan. Sve je bilo super. Popili smo bocu proseka. Nju je baš uhvatilo. Već dok smo se mazili, kad sam joj stavio prst, ponašala se drugačije. Osetio sam da joj prija, pa sam ubrzo. Počela je blago da skvirtuje, što bi mi muškarci rekli da “pušta ulje”. A onda je usledila poplava. Sela mi je u krilo i nabijala se. Toliko je šikljalo iz nje da sam bio skroz mokar. Pokušavao sam da je sklonim, ali ona mi nije dozvoljavala. Ta agonija je tajala deset minuta. Kad sam najzad skinuo s one stvari cela ugaona garnitira je bila mokra, lovke su bile i na parketu. Strašno. Na ziodu su bile fleke od njenog skvirtovanja.

Ponašala se opušteno, kao da je sve najnormalnije. Dok sam ja peškirima skupljao njenu poplavu, ona je zapalila cigaretu. Odjurio sam pod tuš razmišljajući kako da je se otarasim. Bio sam grub kad je htela ponovo da imamo seks. Nisam mogao da je gledam, kamoli da budem intiman s njom. Kad je izašla iz stana osetio sam veliko olakšanje. Znao sam da mi više nikad neće ući u stan. Zgadila mi je ženski rod. Nadam se da će taj osećaj brzo proći.

DUD

Pogledajte još