96 sati: Istanbul

Kad ga na metu uzme misteriozni osvetnik, Brajan mora da angažuje svoj "posebni sklop veština" kako bi porodicu spasio od kriminalaca koji su krenuli da ih ubiju.

Slavni reditelj Luk Beson (koji je učestvovao u pisanju scenarija za film 96 sati: Istanbul i u producirao ga), koscenarista Robert Mark Kamen (koji je s Besonom napisao scenarije za oba filma serijala Taken) i reditelj Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) donose nam film 96 sati: Istanbul koji prati uspeh filma Taken iz 2008. godine koji je donio 224 milijuna dolara zarade od prikazivanja u bioskopima.

Gledaoci su navijali za Nisona (Bryan Mills), oca koji se preterano zaštitnički odnosi prema kćerki i čije veštine – usavršene tokom godina tajnih operacija – dolaze na probu nakon što je odavno u penziji nakon rada za CIA. Odlučan da spasi kćerku koja je oteta iz pariskog stana, Brajan u filmu Taken kreće na putovanje koje u sekundi može da shvati svatko ko je roditelj. Ovoga puta će u borbi za goli život imati podršku i članova svoje porodice.

Režija: Olivier Megaton
Uloge: Liam Nison, Rade Šerbedežija, Femke Jansen, Megi Grejs

https://www.youtube.com/watch?v=XWL3rAFzFkU
Pogledajte još