fbpx

LEGEND WORLD WIDE: Koji je tvoj savršen kroj?

Brend "Legend World Wide" koji već dugi niz godina dominira na našem modnom tržištu, rešio je da nam olakša život. Onu su osmislili jedan novi koncept ponude koji je baziran na činjenici da svaka forma ljudskog tela zaslužuje par farmerki koji je čini još privlačnijom!

Njihov uspeh održava to što stalno osluškuju šta potrošači žele pa su tako i oslušnuli da nam trebaju nove farmerke, koje nam stoje savršeno!

Podelili su sa nama nekoliko dragocenih saveta:
Sigurno vam se dešavalo da nađete fenomenalne farmerke, za koje mislite da će vam stajati "kao salivene" probate ih od napred izgledaju odlično, međutim guza vam izgleda spušteno. Zato vodite računa da farmerke koje birate imaju ispravan oblik i poziciju zadnjih džepova jer će vam tako pozadina izgledati podignutija.

Problem kratkih nogu izgleda nerešivo, međutim ako kupite farmerke sa dobro odabranim nogavicama, noge će vam izgledati duže i privlačnije. Dublji pojas, recimo, na farmerkama vašu figuru čini senzualnijom.

Odvojite vreme da ustanovite svoj savršen kroj!

UMERENE OBLINE

Ako imate oblik tela sa umerenim oblinama, predlažemo pantalone srednje visokog struka koji će naglasiti vaše obline. Izaberite model sa plitkim pojasom koji je malo dublji sa zadnje strane zbog udobnosti. Zadnji džepovi su blago podignuti, što vizuelno podiže zadnjicu, a ravna nogavica odaje utisak dužih nogu. Ovaj model se savršeno slaže uz štikle ili ravne špicaste cipele.

NAGLAŠENE OBLINE

Ovaj tip građe zahteva modele sa umereno visokim strukom koji dodatno uobličavaju već naglašene obline. Blago podignuti zadnji džepovi vizuelno podižu zadnjicu, dok uska nogavica produžava noge i naglašava vašu senzualnost. Model sa visokim strukom može imati i ravne nogavice, koje dobro stoje na svim tipovima obuće. Da biste zablistale, birajte tamniji džins. Tamne nijanse čine manje upadljivim široke kukove i optički izdužuju figuru.

BLAGO NAGLAŠENE OBLINE
Ukoliko imate oblik tela sa blago naglašenim oblinama pripadate
najzahvalnijem tipu građe. Srednja dubina pojasa i ravna nogavica daju klasičan jeans izgled i zbog
udobnosti ovaj model je lak za nošenje u svim kombinacijama. Prednji i zadnji džepovi imitiraju kroj klasičnih pantalona, a model sa blago zvonastim, bootcut nogavicama može dati dodatnu vijugavost vašoj figuri. Kombinacija farmerki ravnog kroja i cipela sa visokom potpeticom
vizuelno će vas izdužiti i učiniti da izgledate mršavije.

Ni sami ne znate kom tipu građe pripada vaše telo? I ne morate da znate, jer će vam obučeno osoblje u prodajnim objektima "Legenda" utvrditi "savršen kroj" za samo par trenutaka. Nakon toga dobijate karticu na kojoj pišu vaše idelane mere, koje takođe ostaju i u njihovoj bazi, pa je naredni put dovoljno samo da dođete i pronađete vaš idelani par farmerki.

Prodajni objekti Legenda se nalaze na 60 lokaciji u Srbiji, Crnoj Gori kao i u Bosni i Hercegovini.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.