ISPOVEST MLADE I ZALJUBLJENE DEVOJKE: Molila sam ga da prestane dok sam ležala u lokvi krvi, a on je govorio "ĆUTI KU*VO!"

Moja ljubavna priča počinje kao i kod većine devojki. Upoznali smo se u školi ja sam bila prva godina srednje škole, a on završna, svideo mi se odmah na prvi pogled. Kada mi je prišao i pitao da izađemo na piće mislila sam da ću poleteti od sreće. Vrlo brzo smo otpočeli vezu za koju su svi znali, govorio je kako me voli, pokalanjao cveće, bila sam centar njegovog sveta, i bukvalno smo disali kao jedno. Nikada me nije prisiljavao na seksualni odnos, mada sam mu i ja rekla da sam nevina i da nisam imala do sada seksualnog iskustva. Moja najveća greška koju sam napravila za našu godišnjicu veze, jeste ta da sam rešila da mu poklonim svoju nevinost.

Otišla sam kod njega to veče jer je bio sam u stanu, napravio je zaista romantičnu atmosferu. Na bračni krevet je stavio beli baldanih okolo su bile mirišljave sveće, dok su svuda po krevetu bile latice ruža. Nežno me je ljubio i oslobađao me odeće, ljubio je svaki deo moga tela što mi je izuzetno prijalo, ispunila sam mu želju i oralno ga zadovoljila, on mi je uzvratio istom merom. Nakon toga, želeo je da prodre u mene što sam mu dozvolila, ali u tom momentu se bukvalno pretvorio u zver, navukao me ja jako na svoj penis, a moj himen je pukao, krvi je bilo na sve strane, jako me je bolelo, počela sam da vrištim ali on je vikao “ćuti kurvo” i tako sve dok nije zadovoljio svoje potrebe.

Dok sam ja ležala u lokvi krvi gotovo nepomično, on je skočio i rekao da se gubim iz njegovog stana i da sam mu samo recka više u njegovoj evidenciji.

Sada pažljivo biram momke i ne dozvoljavam sebi da me bilo ko maltretira i gleda da mu budem samo objekat za zadovoljavanje potreba.

Ostavljena tinejdžerka

Foto: Yayimages