LJUBAV PREMA SEVE JAČA OD SVEGA: Igor postaje Hrvat!

Igor Kojić (29) zbog supruge Severine postaje Hrvat. Sin Dragana Kojića Kebe uzima hrvatsko državljanstvo i planira da kupi nekretninu u Zagrebu, u kojoj će živeti sa Seve i njenim sinom Aleksandrom.

S obzirom na to da bračni paru u poslednje vreme više boravi u Zagrebu i Splitu negu u Beogradu, žele da im baza bude u Hrvatskoj. Igor želi da ima i dvojno državljanstvo, a njegova 15 godina starija supruga pomoći će mu da ga što pre dobije.

“Otkad je počeo da se zabavlja sa Severinom, Kebin sin je mnogo zavoleo Hrvatsku. Skoro svakog vikenda je u Zagrebu u njenom stanu, ali i to će se uskoro promeniti. Naime, Igor želi da tamo obezbedi nekretninu, i to u blizini njenog stana u srcu hrvatske prestonice. Seve je oduševljena i učiniće sve preko svojih prijatelja da njen muž uskoro dobije hrvatsko državljanstvo. Papiri su već spremni i pitanje je dana kad će Igor zvanično postati državljanin Hrvatske“, priča dobro obavešten izvor i ističe da su Igorov otac Dragan, majka Olja i sestra Nataša oduševljeni što će Igor dobiti dvojno državljanstvo i živeti u Zagrebu, piše “Kurir”.

“Keba i njegova supruga u svemu podržavaju svoju decu. Keba će svom jedincu finansijski pomoći pri kupovini nekretnine u Zagrebu. Iako su sinu i snaji ustupili jedan deo kuće na Bežanijskoj kosi, njima ne smeta to što oni više vremena provode u Zagrebu nego s njima u Beogradu. Koliko su složna porodica govori i to što će Severinina majka Ane i njena sestra sledeće nedelje s Kojićima proslaviti Uskrs u Beogradu u Kebinoj kući”, završava izvor.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.