LUNA U OČAJNOM STANJU: Šta je slomilo Gagijevu ćerku (FOTO)

Ovih dana je Lunin otac u žiži javnosti zbog optužbi da je pretukao svoju nevenčanu suprugu i svakako joj nije prijatno zbog toga. Ali, nije to razlog zbog kog se ona obratila javnosti i zatražila pomoć.

Na svom Instagram profilu objavila je fotku, tačnije isečak iz novina, na kojoj se vide ona i nepoznat momak kako stoje i pričaju. Insinuacije su bile da se radi o novoj ljubavi, o tome da vara svog dečka itd, pa je Luni prekipelo. Evo kako je odgovorila!

Nikada ovo ranije nisam radila ali sada imam potrebu, ovo je takva glupost. Decko mi je prisao ispred splava fino i kulturno dok sam ja cekala drugaricu i razgovarao sa mnom o tome gde su dobre zurke, neko pametan se nasao i slikao. Jako je ruzno da na ovakav nacin zaradjujete pare i sebi pravite uspeh a meni pravite probleme. Od vas ne mogu da zivim i da imam privatnost. Ako je meni zabranjeno da razgovaram sa muskom osobom a da mi to nije decko, ljubavnik itd onda ja ne znam sta radim u ovoj drzavi. Imam decka kog volim i sa kojim sam srecna i ne zanimaju me ni novine, ni lazi, ni ove gluposti koje novinari prave. Vi od ovoga zivite a meni moj zivot unistavate. Sram da vas bude. Demantujem ovu glupost, dosta je bilo vise pljuvanja po meni i mojoj porodici dok druge stitite zato sto se plasite. Ostavite me na miru.

A photo posted by

Pogledajte još