ISPOVEST OŽENJENOG MUŠKARCA: Viđam se sa divnom devojkom, a u braku sam

Ne sećam se kada sam poslednji put bio ljut na nju duže od pet minuta, njen osmeh je toliko očaravajući da mi uvek ulepša dan, bez obzira koliko je težak.

Ponekad me poseti na poslu iznenadno, napravi mi neverovatan ručak ili pripremi ono što zna da jako volim. Ne mogu da verujem koliko sam srećan, viđam se sa nekim a u braku sam. Pozivam i vas da probate i vidite kako to može da utiče na vaš život!

Jesam li vam spomenuo da je devojka sa kojom se viđam moja supruga? Pa šta ste očekivali? To što ste u braku ne znači da vaš život više ne postoji! Moram da nastavim da se viđam sa svojom ženom iako sam sa njom u braku. Moja žena ne treba da nestane i mog života samo zato što smo jedno drugom rekli: "Da". Često viđam da odnos između dvoje prestaje da raste i napreduje, to je zato što su prestali da prate jedno drugo.

Zabavljanje je period kada nekoga upoznajete na divan i jedinstven način, zašto bi ti moralo da prestane? Leptirići koje imate u stomaku ne moraju da nestanu samo zato što ste zajedno godinama. Svakoga dana sledite svog partnera kao da ste na samom početku veze, bićete srećniji.

Pozivam vas da danas izađete sa svojim parnerom i predate mu se svim srcem. Shvatite da zabava ne treba da prestane samo zato što ste rekli: "Da pristajem!"

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.