VESPA PROSLAVILA 70. ROĐENDAN: Vespa skup mesto gde se čuje glas kampanje " Produži život"

Kroz podršku ovoj manifestaciji Hemofarm Fondacija iskoristila je priliku da se i na ovom mestu čuje glas kampanje Produži život – najvažniji poziv u životu“. Posle grupne vožnje ulicama, ljubitelje legendarnih dvotočkaša ispred zgrade „Politika“ čekao je štand Hemofarm Fondacije na kome su mogli da se informišu o doniranju organa i potpišu donorske kartice.

(old_image)

Hemofarm Fondacija uvek daje podršku dobrim inicijativama koje okupljaju vredne i posvećene ljude. Ljubitelji vespe su svakako jedni od tih. Ova manifestacija ima veliki turistički potencijal, ali smo joj mi svojim učešćem dali i humanu crtu. I za nas kao jedne od nosioca kampanje važno je da se glas o donorstvu kao najvišem činu altriuizma što dalje čuje“, rekla je Suzana Đorđević, direktorka Hemofarm Fondacije.

(old_image)

Trodnevni skup Beovespa počeo je u petak izložbom fotografija Milana Zavišina „VesPassion 2“ povodom 70. rođendana Vespe, a završio se juče pozdravnom vožnjom i ispraćajem gostiju grada i turista kojih je više od stotinu iz 10 zemalja.

Pogledajte još