SVE ZBOG NJEGOVE DEVOJKE: Majka sam i ne volim više svog sina

0

Imam 43 godine i majka sam. Zovem se Jasna. Preselila sam se u Split kada sam se rastala od muža

Otvorila sam tamo firmu jer sam želela da se sklonim od svega. Razvod je bio dosta težak tako da sam praktično pobegla od muža. U braku smo dobili jednog sina. Kada sam se rastala odlučila sam da uzmem sina sa sobom, što mi je bila največa greška. A muž se nije previše bunio pošto je odmah našao mlađu devojku.

Kad smo se preselili sin i ja u Split kupili smo kuću. Moj sin se brzo privikao na društvo i sredinu tako da nismo imali oko toga problema. Čak je dobro podneo i razvod, mislila sam da će biti teže za njega, ali ispalo je sve ok.

I da bilo je sve ok dok mi sin nije zakomplikovao život još više. On ima 18 godina. Mi potičemo iz stare imućne porodice i ne družimo se sa bilo kim. I to sam svom sinu stoput rekla, ali on sve suprotno. Našao je devojku tamo neku lokalnu curu. Ma seljanka. Ona inače ne dolazi iz imućne porodice i sigurna sam da je upecala njega samo radi novca. Sigurna sam u to. Vidi se to na njoj. Pa gde nađe nju. On kaže da je jako voli. Ma daj molim te. Ko još veruje u takve ljubavi. Pa tih sponzoruša ima sve više. Samo da se dobro udaju. Ne želim da mi sin bude u vezi sa nekom takvom seljankom.

Ne mogu voleti sina koji se nalazi s takvim devojkama. Pa šta mu je u glavi? To više nije moj sin. Nisam ga takve stvari učila. I ta njihova veza je postala sve ozbiljnija. Čak su došli na ideju da upoznam njene roditelje. Ali neću. Ne mogu se družiti s tim ljudima koji nisu na našem nivou. To su neki tamo lokalci koji samo žele dobro da uvale svoju ćerku. A moj sin je previše naivan da vidi to. I zato mislim da mi je taj odlazak u Split dodatno zagorčao život.

Odem od muža da se sklonim od problema i nađem novi s tamo nekim lokalnim meštanima. Izgubila sam i muža i sina sad. Užas. I sad se konstantno svađam sa sinom. Naš odnos je katastrofalan. Čak je zapretio da će otići od kuće. Samo me zanima ko će mu plaćati stan i hranu. Sigurno ti siromašni roditelji.

I možda sam ja kriva što nisam bila oštrija prema njemu i što ga nisam odgojila bolje da se ne druži s tim seljacima.

Izvor: net.hr

Foto: Y

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.