TUŽAN POGLED ODAO JE MILOŠEVIĆA: Savo pati za bivšom!

U jednom prestoničkom lokalu pevačica je okupila kolege, saradnike i prijatelje kako bi im predstavila novitete iz svoje "muzičke kuhinje", ali sva pažnja prisutnih bila je usmerena ka bivšem srpskom fudbaleru i atraktivnoj voditeljki TV "Pink", o čijoj se vezi i dan-danas priča.

Iako su zvanice došle kako bi saznale šta je to novo Banjaninova spremila za svoju publiku, ipak ih je više zanimalo kako će se ponašati bivši partneri koji su nakon raskida prekinuli svaki kontakt.

- Savo je došao pre Maje i smestio se za sto sa dugogodišnjim poznanicima. Bio je lepo raspoložen, uživao je u hrani i pivu. Kada je u kafić ušla Manojlovićeva, odmah je promenio izraz lica. Odjednom se uozbiljio i bilo je više nego očigledno da mu nije prijatno. Iako se trudio da pokaže da ga bivša devojka ne zanima, ipak nije odoleo da je s vremena na vreme ne potraži pogledom.

Istini za volju, ni Maja nije bila potpuno imuna na njegovo prisustvo, ali joj nije bio problem da se javi bivšem dečku. Po gradu se šuška da Savo pati za Majom nakon raskida, a sada je to i potvrdio.

- Kada je voditeljka napuštala događaj drage prijateljice, Savo je gledao u nju sa tugom očima - ispričao je izvor koji se našao na licu mesta.

Jasno je da Milošević i dalje oseća nešto prema bivšoj dragoj, a da li će doći do pomirenja, pokazaće vreme.

- Mi smo civilizovani ljudi, rastali smo se kao ljudi, pa je valjda logično da se pozdravimo kad se sretnemo. Mi smo u korektnim odnosima i između nas ne postoji nikakav jaz - rekla je Maja za "Alo!".

Da podsetimo, oženjeni funkcioner Fudbalskog saveza Srbije prošle jeseni upustio se u romansu sa voditeljkom ružičaste televizije. Prva dva meseca krili su emotivnu vezu od očiju javnosti, a onda su počeli da se pojavljuju zajedno na gradskim događajima. Ubrzo su i javno priznali da su zajedno, ali već nakon mesec dana rastali su se, ali nijedno od njih dvoje do danas nije otkrio koji je razlog kraha kratkotrajne romanse.

Izvor: Alo!

Pogledajte još