SADA JE STVARNO KRAJ! Nina i Leka se zvanično razveli

Uprkos razvodu, voditeljka i glumac su ostali u dobrim odnosima.

- Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. Mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj - otkriva izvor blizak Radulovićevoj za "Star".

- Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima. Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini - priča izvor.

Ni Leke ne gubi vreme dok je Nini tugu lečila pored Krajinovića, jesu i činjenice da je uslikan u društvu nepoznate crnke s kojom se grlio tokom cele večeri na jednoj žurki.

Bivši supružnici imaju sina Lava.

Izvor: Alo!/Star

Pogledajte još