OBEZBEDIO SINA! Kolarov nasledniku kupio stan i daje 10.000 evra mesečno za alimentaciju

Kada se Mijačevićeva porodila i rodila sina Petra, fudbaler je priznao dete kao svoje, a poznati sportista je i te kako odrešio kesu kako njegovom nasledniku ništa u životu ne bi falilo.

- Njih dvoje nemaju nikakav kontakt. Nakon što su se razišli, Kristina nije želela da čuje za Aleksandra, s obzirom na to da, kako se spekulisalo u medijima, u početku nije želeo da prizna dete. Ipak, kako se sve vremenom regulisalo, a njen sin sada nosi Aleksandrovo prezime, situacija je malo mirnija - kaže izvor i dodaje:

- Aleksandar nije želeo da njegovom detetu ništa fali u životu, pa tako Kristini svakog meseca isplaćuje alimentaciju od deset hiljada evra. Nije imao problem sa sumom, jer je to, u odnosu na ono koliko on zarađuje, bilo prihvatljivo i jednoj i drugoj strani - kaže izvor i otkriva da alimentacija nije jedino što je Kristina dobila od fudbalera.

- Aleksandar je kupio i stan u Novom Beogradu, koji je poklonio dizajnerki, jer nije želeo da njegov sin jednog dana nema gde da živi. Učinio je sve što je bilo u njegovoj moći kako bi maksimalno ispoštovao majku svog deteta - završava izvor.

Fudbaler i dizajnerka nisu bili dostupni za komentar. Kristina je, kako se pisalo, nedavno boravila u Londonu, gde Kolarov živi sa porodicom, kako bi odvela sina Petra da ga Aleksandar vidi. Iako se tokom njegove afere sa Kristinom Mijačević šuškalo o tome da će se srpski reprezentativac razvesti od supruge Vesne, sa kojom je skoro deset godina u braku, do toga nije došlo. Aleksandar sa Vesnom ima dvoje dece, ćerkicu Unu i sina Nikolu.

Izvor: Alo!

Pogledajte još