PORODICA SE OGRAĐUJE OD DOGAĐAJA: "S one strane duge" Mandi u čast

Događaj najavljen kao omaž pokojnom glumcu, nazvan je po istoimenoj emisiji koju je Manda svojevremeno vodio na Trećem kanalu.

Prema rečima autorke projekta Mirjane Šajković, spektakl u januaru je otkazan zbog slabe prodaje karata, ali se od njega ogradila i glumčeva supruga Anastasija Mandić, navevši u saopštenju da "Mandina porodica ni na koji način ne učestvuje u organizaciji i realizaciji tog događaja".

- Mandina porodica sa ovim nema veze, kao što nije imala ni prethodnog puta. Želela sam njihovu podršku, postojao je dogovor i znali su svaki moj korak, ali se desilo šta se desilo. Iz poštovanja prema njima i Mandi, htela sam da ih upoznam sa svojim namerama. Ovaj događaj je moj način da Mandi odam počast. Pozivam porodicu i glumce da nam se priključe. U projektu se držim isključivo onoga što sam kreirala sa njim na televiziji Pink, a to su emisije 'S one strane duge', koja je pod tim nazivom kratko trajala, a veći deo formata se zvao 'Više od igre' i 'O ljubavi je reč', čiji sam bila producent - kaže Mirjana Šajković.

Otvoreno pismo Mandine supruge Anastasije koje je, povodom organizacije ovog događaja, svojevremeno napisala za javnost pročitajte OVDE!

Izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.