ČEKA SE DNK ANALIZA: Albanac tvrdi da ima dete sa Vesnom Rivas

Ovu priču potvrdio je i Rakac, Milijev otac.

- Ja sam Ljuti i 28 godina ćutim, ali više neću. Ja sam Albanac iz Tetova. Živeo sam u Beogradu, Rakac, ti to sve znaš, pa možeš da potvrdiš. Vesna je sa mnom dobila sina Petra dok je bila u braku sa Draganom Pajićem. Sutra ću da se nađem sa Petrom i idemo da uradimo analizu DNK. Produkcija će dobiti nalaz. Vesna i ja smo bili ljubavnici - rekao je ovaj muškarac u telefonskom uključenju.

- Ne nosi greh na duši, već priznaj. Treba da se stidiš što sinu nisi rekla ko mu je pravi otac - poručio je, navodno, Ljuti, a njegove reči potvrdio Rakac.

- Neka si konačno rekao istinu. Uzdržavao sam se mesecima da ne ispričam - rekao je Milijev otac i dodao.

- Tvoj muž Paja te je nahvatao na gomili sa Slončetom. Dovešću ga ovde da to potvrdi, to je istina! Ljudi, kakva je to žena kada napada decu od 23 godine, a takvu prošlost ima! Njen suprug bio je jedan od najboljih valista u Evropi. Valisti su noću praznili butike i onda tu garderobu prodavali. Vesna je uvaljivala tu garderobu. Ona je tog nesrećnog čoveka načisto uništila! Sve pare mu je potrošila. Posle Vesne se preselio u Kikindu i više se nije vraćao. To je bio sjajan čovek koji je imao nesreću da naiđe na Vesnu! - vikao je Rakac, dok mu je Vesna pretila tužbom i da će im uzeti 15 miliona dinara za sve laži koje su izgovorili.

- Ovo nije istina i sve ću vas tužiti. Ovaj čovek što se javio, to nije Ljuti. Ovo nije njegov glas. Ljuti i ja samo bili prijatelji, on sada živi u Nemačkoj. Od njega sam, inače, kupovala devize, a ovaj snimak će mi biti dokazni materijal na sudu, pa ovaj što se lažno predstavlja ima da odgovara - besnela je Vesna.

Izvor: VIP/Alo!

Pogledajte još