DRAMATIČNA ISPOVEST VODITELJKE: Izgubila sam bebu i jedva ostala živa!

Lea, koja sa suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miju, otkrila je da je žarko želela proširenje porodice, ali da se njena trudnoća 1999. godine zakomplikovala.

- Vest o trudnoći Momčilo i ja dočekali smo sa velikim oduševljenje, Sve je počelo dobro, međutim, zbog velikog stresa koji smo tada svi proživljavali, bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale. Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne - ispričala je Lea za magazin "Hello".

Ona je do detalja opisala trenutak kada je, na izmaku trećeg meseca trudnoće, osetila bolove, dok je sa tada četvorogodišnjom ćerkom bila na pijaci, te da je jedva stigla do bolnice.

- Sledeće čega se sećam je razgovor sa lekarom u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čuduli kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju božja volja jer su me dva puta gubili - kaže Lea i dodaje:

- Imala sam dug i težak oporavak koji je trajao oko tri meseca. Nisam izgubila želju da ponovo postanem majka, iako sam, naravno, imala zabranu da to pokušavam narednih godinu dana. Međutim, iako je operacija bila uspešna, ostavila je trajne posledice. Uz sve moje i želje mog supruga da se po drugi put ostvarimo kao roditelji, u tome nismo uspeli.

Izvor: Hello!

Pogledajte još